Bahar'ın Umay'ından 'Afra Saraçoğlu' isyanı

Bahar'ın Umay'ından 'Afra Saraçoğlu' isyanı

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever, Afra Saraçoğlu'na benzetilmesi hakkında konuştu.

Bahar dizisinde Umay karakterine can veren genç oyuncu Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere tepki gösterdi.

bahar-dizisinin-umay-i-alisa-sezen-sever-kimdir-1709213107-733-x750.webp

Alisa Sezen Sever, meslektaşı Afra Saraçoğlu‘na benzediğine ilişkin yorumlara daha fazla dayanamadı. Sever, 'Lütfen artık benzetmeyin' diyerek takipçilerine seslendi.

ALİSA SEZEN SEVER, AFRA SARAÇOĞLU'NA BENZETİLMEKTEN BIKTI

Bahar’da Umay karakterini oynayan genç oyuncu Alisa Sezen Sever, kendisinin sıklıkla Yalı Çapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu’na benzetildiğini söyledi.

"LÜTFEN ARTIK BENZETMEYİN BENİ"

Başarılı oyuncu yaptığı video paylaşımında, “Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni” ifadelerini kullandı.

ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR?

2006 İstanbul doğumlu olan Alisa Sezen Sever, genç oyuncular arasında başarılı bulunuyor. Pek çok reklam filminde yer alan Sever; Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu, son olarak da Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender gibi dizilerde izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde Show TV’nin sevilen dizisi “Bahar”da Umay karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever, oyunculuk yeteneği ve gelecek vadeden performansıyla Türk dizi sektöründe adından söz ettiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya