Tarihi görüşme için geri sayım başladı

Tarihi görüşme için geri sayım başladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin öncesinde CHP'nin eski genel başkanlarıyla telefonda görüşme yaptı.

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin öncesinde eski CHP genel başkanlarıyla telefonda görüştü.

Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşmenin içeriğine ilişkin eski genel başkanlara bilgi vererek onların öneri ve tavsiyelerini dinledi.

KILIÇDAROĞLU'NA DA TELEFON GİTTİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef aldığı Özgür Özel'den beklenmedik bir hamle geldi. Erdoğan ile görüşmesi üzerinden Özel'i hedef alan Kılıçdaroğlu'na Özgür Özel'den telefon geldi.

ESKİ GENEL BAŞKANLARI ARADI

Oda TV'nin aktardığına göre; Erdoğan ile yarın AKP Genel Merkezi'nde görüşecek olan Özel, görüşmesi öncesi bugün; eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla aradı.

Özel, görüşmenin çerçevesine dair bilgi verdiği önceki genel başkanların da görüş ve önerilerini aldı. Özel, daha önce Erdoğan görüşmesine ilişkin MYK üyeleri, PM üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanlarının da görüşlerini almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler