Ahu Tuğba’nın Şüpheli Bulunan Ölümü Sonrası Otopsi Raporu Çıktı!

Efsane sinema oyuncusu Ahu Tuğba’nın ölümü şüpheli görülmüş, otopsi raporu çıkmadan cenazesi Türkiye’ye gönderilememişti. O rapor çıktı ancak cenaze hala beklemede.

Ahu Tuğba geçtiğimiz günlerde Miami’deki evinde hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun ölümü şüpheli bulunduğu için cenaze Türkiye’ye getirilememişti.

OTOPSİ RAPORU ÇIKTI ANCAK CENAZE ENGELE TAKILDI

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba'nın beklenen otopsi raporu sonunda açıklandı. Raporda, Tuğba'nın ölümünün "şüpheli" olmadığı belirtilmiş olsa da, cenazenin Türkiye'ye gönderilmesi bu aşamada başka bir engelle karşılaştı.

Cenazenin Türkiye'ye naklini engelleyen sorun, Miami'deki adli tıp merkezinin müdürünün tatilde olması olarak aktarıldı. Otopsi raporunu imzalayarak resmi işlemleri tamamlayacak olan müdürün dönüşü bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Ahu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında vefat etmişti. Kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin Türkiye'de defnedilmesini istemişti. Ancak, ABD yetkilileri Tuğba'nın ölümünü "şüpheli ölüm" olarak sınıflandırdığı için cenazenin ülke dışına çıkarılmasına izin verilmemişti. 10 gün geçmesine rağmen cenazenin Türkiye'ye nakledilememesi, bu bürokratik engeller nedeniyle gerçekleşemedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri