Alçı'nın tüyler ürperten iddialarına Rasim Ozan Kütahyalı'dan yanıt

Gazeteci Nagehan Alçı, geçen yıl boşandığı Rasim Özan Kütahyalı'nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını söylemişti. Alçı'nın iddialarının ardından Kütahyalı açıklama yaptı.

Gazeteci Nagehan Alçı ile eşi Rasim Özan Kütahyalı 3 Ekim 2023'te anlaşmalı boşanmıştı.

Nagehan Alçı geçen gün evliliğinde gördüğü şiddetin detaylarını anlattı.

17 Kasım 2017'de eski eşinin kendisini boğmaya kalkıştığını söyleyen Alçı, "Boğazıma yapıştı. Tavana bakıyorum, nefes alamıyorum. Herhalde ölmeme 5-10 saniye kalmıştı" dedi.

"KAZANDIĞIM PARAYI ALIYORDU"

Alçı, "Rasim'in öfkesi dinmiyordu. Kaç gece elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye bekledim. Kapıları çarpıyor. Çocuklar uyanmasın diye sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamıyordum. Kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu. Benden habersiz ortak hesabımızdan para çekip ev aldı. Kız arkadaşı ile oturdu" diye konuştu.

RASİM OZAN'DAN CEVAP

Nagehan Alçı'nın gündem olan bu açıklamalarının ardından Rasim Ozan Kühyalı konuştu.

Gerçek Gündem'in haberine göre Kütahyalı, "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar" ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri