Ankara TUSAŞ'ta Terör Saldırısı: Ölü ve Yaralılar Var...

Savunma sanayi şirketlerinin yoğunlukta olduğu Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TUSAŞ) terör saldırısı gerçekleşti.

Savunma sanayi şirketlerinin yoğunlukta olduğu Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TUSAŞ) terör saldırısı gerçekleşti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Maalesef şehit ve yaralılarımız var" dedi. Çatışmaların devam ettiği bildirildi.

TUSAŞ'ın Ankara Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde terör saldırısı gerçekleşti. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye helikopterler ve jandarma özel harekat birlikleri ile itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saat 16.39 sularında ikinci bir patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi. İşte dakika dakika yaşananlar...

Teröristin paylaşılan fotoğrafı

Odatv'nin edindiği bilgiye göre, TUSAŞ personeli sığınağa alındı. Kahramankazan'daki tesislerde Jandarma Özel Harekât'ın bahçede çatıştığı öğrenildi. Teröristlerin içeriye sızdığı bu yüzden çatışmaların sürdüğü belirtiliyor.

ŞEHİTLER VAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri