'Deadpool & Wolverine' filminden ikinci haftada gişe rekoru!

Marvel’in efsanevi filmlerinden Deedpool’un devamı olan 'Deadpool & Wolverine' filmi ikinci haftadan gişe rekoru kırdı. Henüz yakın zamanda vizyona giren film, yayınlanmasından iki hafta sonra 100 milyon dolara yakın hasılat elde etti.

Sinema dünyasını kasıp kavuran Marvel efsaneleri, 2024’te de adını tarihe yazmayı başardı. Büyük umutlarla beklenen ve yepyeni bir hikâyeye sahip olan 'Deadpool & Wolverine' filmi, iki hafta önce vizyona girdi.

Başrollerinde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın yer aldığı "Deadpool ve Wolverine", vizyona gireli sadece iki hafta olmasına rağmen gişe rekoru kırdı. Öyle ki filmin bu sürede elde ettiği hasılat 97 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

DEEDPOOL & WOLVERINE’DEN İKİ HAFTADA REKOR GELİR

Variety.com’un haberine göre 'Deadpool & Wolverine'nin bilet satışları, 211 milyon dolarlık güçlü açılışından sadece %53 düşerek, yerel gişe tarihindeki sekizinci en büyük ikinci hafta sonu olarak sıralanıyor.

"Deadpool & Wolverine" şu ana kadar Kuzey Amerika'da 395 milyon dolar, dünya genelinde ise 824 milyon dolar hasılat elde ederek, gösterime girdiği iki hafta sonunda sırasıyla 783 milyon dolar ve 786 milyon dolarla ilk iki "Deadpool" filmini geride bıraktı. Çizgi romanın devam filminin birkaç gün içinde 1 milyar dolar sınırını aşması bekleniyor ve şimdiden "Inside Out 2 "nin (dünya çapında 1,555 milyar dolar) ardından 2024'ün en büyük ikinci olarak kayıtlara geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri