Galler Prensi William 42 yaşına girdi

Kate Middleton, 42 yaşına giren Prens William'a doğum günü hediyesi olarak üç çocukları ile birlikte zıpladığı fotoğrafını sosyal medyada paylaşto ve 'Seni hepimiz çok seviyoruz' notunu düştü.

Fotoğraf, Galler Prensesi tarafından geçen ay Norfolk'ta çekildi.
Paylaşım sosyal medyada büyük beğeni topladı ve çok sayıda yorum aldı. Aralarında, kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Galler Prensesi Kate'e dilenen iyi dileklerin sıkllığı dikkat çekti.

Kraliyet Ailesi'nin sosyal medyası da daha önce Prens'e tatlı bir hatıra fotoğrafıyla mutlu bir doğum günü dilemişti. Bu fotoğrafta genç Charles, William ile birlikte sevimli bir siyah beyaz bir karede görülüyor.

Kraliyet Donanması Ulusal Müzesi ise '2008'de iki aylık ek eğitimini tamamlayan askeri eğitiminin bir parçası olarak Kraliyet Donanması'ndaki önemli görevine' övgüde bulunan samimi bir gönderiyle kutlama kervanına katıldı.

Ancak kutlamalar, İngiltere'nin Danimarka'ya karşı oynadığı hayal kırıklığı yaratan Euro 2024 beraberliğinin izlenmesinin ertesi gününe denk geldi.

Tahtın varisi, hem eşi Galler Prensesi hem de Kral babasına kanser teşhisi konulmasıyla 12 ay boyunca zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldı. (eşi Kate'in annesi Carole ile)

Doğum günü, geleceğin kralının şimdiki kral olan babası gibi monarşiye yönelik zayıf yaklaşımını desteklediği ve William'ın küçük çocukları Prenses Charlotte ve Prens Louis'in kraliyet ailesi olarak çalışmasını istemeyebileceği yönündeki spekülasyonların ortasında gerçekleşti.

Kate, geçen hafta sonu William ve üç çocuğuyla birlikte Trooping the Color'da kısa bir süreliğine halkın ilgi odağı haline döndü.

On yaşındaki Prens George geleceğin kralı olacak, ancak dokuz yaşındaki üçüncü Charlotte ve altı yaşındaki dördüncü Louis, varisin yedek üyeleri ve bu nedenle de hükümdar olarak hüküm sürmesi beklenmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri