İYİ Parti'den Koray Aydın açıklaması

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti'den istifa etmesi beklenen Ankara milletvekili Koray Aydın hakkında açıklama yaptı.

tv100.com yazarı Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın partisinden istifa edeceği iddiası programda masaya yatırıldı.

"BÖYLE BİR BEYANDA BULUNMADI"

Canlı yayına bağlanan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Gürkan Hacır'ın "Koray Beyin istifa haberi doğru mu? Siz de böyle bir bilgi var mı?" sorusuna, "Ben bayramda Koray Bey ile konuştum böyle bir beyanda bulunmadı." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın açıklamaları şöyle:

"Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun ziyaretlerine ilişkin bir takım iddialar orada oluşturulmuştu. Bu yanlış bilgileri düzeltme gereği hasıl oldu.

DERVİŞOĞLU, AKŞENER'İ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Öncelikle Sayın Müsavat Dervişoğlu, bayramın son günü Meral Akşener'i evinde ziyaret etti. Sayın Yarkadaş ve Sevinç'in ifade ettiği üzere Koray Aydın da Antalya'daydı. Bu konuşmaların hepsini dinlerken burada hem Burhan hem Fuat Bey, Yarkadaş ve Şaban Sevinç'in telefon numaraları var. Bazı sorular varsa bunların muhattabı olabilirdik. Bir kişi Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nu arayarak bu konuyla ilişkin 'Koray Aydın’ı aradınız mı? Konuştunuz mu?' diye sorma imkânınız her daim elinizde.

"O YAKINLARIN ONLARA NE KADAR YAKIN OLDUKLARINI BİLMİYORUZ"

Falancaya çok yakın biri filancaya çok yakın biri, bunu açık ifade etmem gerekiyor. Siyasette artık buna yakın ona yakın, o yakınların ne olduğunu bilmiyoruz. O yakınların onlara ne kadar yakın olduklarını da bilmiyoruz. Bu yakınların hangi zihniyetle bu konuşmaları yaptığını bilmiyoruz.

KORAY BEY'İ ARAYIP BAYRAMINI KUTLADIM"

Dervişoğlu tarafından kurucu başkan Meral Akşener'in evinde bir ziyaret oluşturulmuş bununla birlikte de Sayın Koray Aydın da bayramda Antalya'da. Ben Koray Bey'i aradım. Bayramını kutladım."

"ULAŞMAK ÇOK KOLAY DEĞİL"

Poyraz'ın açıklamalarına Gürkan Hacır ise şu ifadeleri kullandı:

"Ben de aradım Koray Bey'in cebi kapalı. Aynı şekilde Meral Hanımı bayram münasebetiyle bütün liderleri aradığım gibi aradım. Pek çoğuyla görüştüm. Onun telefonu da kapalı. Kendilerine ulaşmak çok kolay değil."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri