Kritik Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin yeni sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin yeni sayısında yayımlandı.

Güney Afrika Cumhuriyet Büyükelçiliğine Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürü Kezban Nilvana Darama Yıldırımgeç, Sierra Leone Büyükelçiliğine Enerji ve Çok Taraflı Ulaştırma Müdür Yardımcısı Yusuf Burak Rende, Güney Sudan Büyükelçiliğine Protokol Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ergin ve Sırbistan Büyükelçiliğine İkili İlişkiler Genel Müdürü İlhan Saygılı atandı.

Resmi Gazete'de yer alan atama ve görevden alma kararları şu şekilde:

- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Safa Koçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Erhan Taylan getirildi.

- Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Birinci Hukuk Müşaviri Murat Demir ile BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Advan görevden alındı. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Birinci Hukuk Müşavirliğine Devran Ünlü, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcılığına Mithat Aydın, Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine Zafer Benli ve Mithat Yüksel, Türkiye Taşkömürü Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine Halil Yılmaz atandı.

- Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan'ı görevden alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerine Mehmet Fidan'ı getirdi.

- Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Metin Türker görevden alındı.

- Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Birinci Hukuk Müşavirliğine Nergis Sağlık atandı.

- Tarım ve Orman Bakanlığı 14. Bölge Müdürü Mustafa Şentürk görevden alınıp yerine Melikunnas Özkaya getirildi. Ayrıca 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, 2. Bölge Müdürlüğüne; 8. Bölge Müdürü Gültekin Aksan, 9. Bölge Müdürlüğüne atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri