Müge Anlı'yı dehşete düşüren olay!

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği *Müge Anlı ile Tatlı Sert* programında şok edici bir olay yaşandı. Canlı yayına katılan Abdülhalim isimli kişi, sosyal medyada tanıştığı kadınlardan para aldığını ve bu paralarla geçimini sağladığını itiraf etti.

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği *Müge Anlı ile Tatlı Sert* programında şok edici bir olay yaşandı. Canlı yayına katılan Abdülhalim isimli kişi, sosyal medyada tanıştığı kadınlardan para aldığını ve bu paralarla geçimini sağladığını itiraf etti. Eşi Leyla Eliş’i arayarak bu açıklamaları yapan Abdülhalim’in sözleri, Müge Anlı’yı bile şaşkına çevirdi.

Abdülhalim, para karşılığı kadınlarla birlikte olduğunu ve bu paralarla faturalarını, market alışverişini yaptığını söyledi. Sosyal medyada kendisine para gönderen kadınlardan biri olan Seher ile programda birlikte bulunan Abdülhalim, kadınların kendisine genellikle dul oldukları için para gönderdiğini belirtti. Eşinin bu durumu kıskanmadığını, hatta desteklediğini ekledi.

Seher, Abdülhalim ile olan ilişkisini ve kadınların kıskançlık durumunu paylaşırken, Abdülhalim’in eşi Leyla Eliş, Abdülhalim’in Seher ile sevgili olduğunu ve kendisine şiddet uyguladığını belirtti. Programda yaşanan bu açıklamalar, izleyicileri ve Müge Anlı’yı şoke etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri