Serhat Akın'a Silahlı Saldırı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, silahlı saldırıya uğradığını duyurdu.

Odatv Akın'ın ayağından vurulurken ilk ameliyat sonrası ikinci bir ameliyat olacağını ve ayağına platin takılacağını öğrendi. Ayrıca Akın'ın hayati tehlikesi olmadığı ancak durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Hastaneye kaldırılan eski futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaralanan ayağının fotoğrafını paylaşırken "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. Akın'ın ayağından bir ameliyat geçirdiği ancak bir diğeri için hastanede bekletildiği öğrenildi.

Öte yandan saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

DURUMU 'KRİTİK'

Öte yandan Odatv'nin kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Serhat Akın'ın ayak kemiğindeki durum ciddiyetini koruyor. Akın'ın ayağına iki kurşunun girip çıktığı ve çıkan kurşunların diğer ayağa sektiği bu yüzden ikinci ameliyatını ayak kemiğinden olacağı öğrenildi. Serhat Akın'ın ayağına platin takılacağı bilgisi edinildi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Saldırıdan sonra Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı paylaştığı mesajda, "Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum" diye yazdı.

Fenerbahçe'den de saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

AZİZ YILDIRIM'DA MESAJ

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan da saldırıya ilişkin açıklama geldi. Yıldırım sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU: AMELİYATTAN ÇIKTI, DURUMU İYİ

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Serhat Akın'ın son durumu hakkında paylaşımda bulunarak Akın'ın durumunun iyi olduğunu ve ameliyattan çıktığını ancak bir ikinci ameliyat daha olacağını söyledi.

Sabuncuoğlu açıklamasında, "Serhat abinin durumu iyi. Ameliyattan yeni çıktı ve başarılı bir operasyon geçirdi. Gece geç saatlere kadar hepimiz yanındaydık. İkinci bir ameliyat daha olacak. Geceden sabaha arayan, soran, merak eden herkese kurumumuz adına teşekkür ederiz" dedi.

SPORTS DIGITALE: HASTANEDE NE KADAR KALACAĞI İLERİKİ GÜNLERDE BELLİ OLACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun açıklamasına ek olarak Sports Digitale'de detaylı bir açıklamada bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada Serhat Akın'ın durumunun stabil olduğu, iki ayağından ciddi bir operasyon geçirdiği ve ikinci bir operasyon için bekletildiği belirtildi. Serhat Akın'ın hastanede ne kadar kalacağının ise ilerleyen günlerde belli olacağı kaydedildi.

Söz konusu açıklama şöyle:

"Yorumcumuz Serhat Akın'ın genel sağlık durumu hakkında;
Sabah saatlerinde 2 ayağından ciddi bir operasyon geçiren Serhat Akın'ın sağlık durumu şimdilik stabildir. İkinci operasyon için bekletilmektedir. Yorumcumuzun hastanede ne kadar kalacağı ise önümüzdeki 72 saat içerisinde belli olacaktır. Kamoyuna duyurulur"

TUNCAY ŞANLI: MORALİ BOZUK

Gece saatlerinde ise eski takım arkadaşı ve Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı uğradığı silahlı saldırı sonrası Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti. Şanlı, eski milli futbolcu Akın'ın tedavi gördüğü Ataşehir'deki özel hastaneye geldi. Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlı, şunları söyledi:

"Tabii ki morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Ben sadece durumdan dolayı yanında olmak istedim. Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntüler de yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim. Biraz keyfi yerinde değil, morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur"

MUSTAFA SARIGÜL'DEN DESTEK

Serhat Akın'a CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den destek paylaşımı geldi. Sarıgül paylaşımında, "Düşünceler silahla susturulamaz" derken, Serhat Akın'a seslenerek "Yanındayız evlat" ifadelerini kullandı.

Sarıgül daha sonra Serhat Akın'ı hastanede de ziyaret ederek "Geçmiş olsun" diledi. Sarıgül, mesajını orada da yineleyerek Akın'a destek oldu.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Serhat Akın için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"A Milli Takımı'mızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz"

DERBİ SONRASI FENERBAHÇE'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ

Ayrıca Serhat Akın'ın Fenerbahçe Galatasaray derbisi sonrası yaptığı açıklama akıllara geldi. Akın, Fenerbahçe'ye eleştirilerde bulunmuştu.

“BENİ İNDİRECEKLER”

Öte yandan Serhat Akın’ın saldırıdan bir gün önce Sports Digitale programında yaptığı konuşmada, “Bana adam tuttular, beni indirecekler” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

İşte o sözler:

İşte o fotoğraf:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri