Türkiye-Portekiz maçının muhtemel 11'leri

EURO 2024 F Grubu’ndaki en ciddi rakibimizle kozlarımızı paylaşma zamanı... Galibiyet liderliği getirir, beraberlik de fena değil... Cristiano Ronaldo ve arkadaşlarına karşı kalbimiz Bizim Çocuklar ile...

Avrupa Şampiyonası F Grubu’nda ikinci maçımıza çıkıyoruz. Rakip, turnuvanın en değerli takımlarından ve favorilerinden Cristiano Ronaldo’lu, Pepe’li, Bruno Fernandes’li ve Leao’lu Portekiz...

Grubumuzun da favorisi olarak gösterilen rakibimize karşı tarihimizdeki ilk resmi maç galibiyetini hedefliyoruz. Bu maçı kazanırsak grup liderliğimiz de garanti olacak.

Beraberlik halinde bile averaj farkıyla avantajlı gireceğiz. Gruptaki diğer maçta ise ilk haftanın mağlupları Gürcistan ile Çekya 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası
Gruplar
A Grubu
B Grubu
C Grubu
D Grubu
E Grubu
F Grubu
1. Hafta
2. Hafta
Genel
İç
Dış
#
-
Takım
O
G
B
M
AG
YG
AV
P
Form
S.Maç
1
Türkiye
1 1 0 0 3 1 2 3
G
Portekiz
2
Portekiz
1 1 0 0 2 1 1 3
G
Türkiye
3
Çekya
1 0 0 1 1 2 -1 0
M
Gürcistan
4
Gürcistan
1 0 0 1 1 3 -2 0
M
Çekya
Üst TurMuhtemel Üst Tur
#:SıralamaTakım:TakımO:Oynadığı MaçG:GalibiyetB:BeraberlikM:MağlubiyetAG:Attığı GolYG:Yediği GolAV:AverajP:PuanForm:FormS.Maç:Sonraki Maç
Broadage Sports
Play Video

KENAN YILDIZ KULÜBEYE
A Millilerde tek eksik İrfan Can Kahveci... İsmail Yüksek’in kadroda olması bekleniyor. Zeki Çelik de ikinci devrede süre alabilecek duruma geldi.

Montella’nın, Gürcistan önündeki kadroyu büyük oranda koruması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının en ciddi değişikliği, Kenan Yıldız yerine Kerem Aktürkoğlu ile maça başlaması olacak.

Ay-Yıldızlılarda Hakan Çalhanoğlu ve Abdülkerim Bardakcı; Portekiz’de ise Leao ile Conceiçao sarı kart cezası sınırında. Rakipte eksik oyuncu bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri