Vizyon Üniversitesinin Akademik Yılı Açılışı Bilimsel Kongrelerle Başladı

Üniversitemizin 2024-2025 akademik yılı açılış töreni 04 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Bu özel gün, üniversitemizin 10. yıl kutlamalarının başlangıcı olup, iki uluslararası bilimsel kongre ile anlam kazandı.

Vizyon Üniversitesinin Akademik Yılı Açılışı ve 10. Yıl Kutlamaları Bilımsel Kongrelerle Başladı

Bu kapsamda, Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi’nin açılışı yapılırken, üniversitemiz bünyesinde araştırma alanında birçok bilimsel kitap yayımlayan Balkan Araştırmaları Enstitüsü tarafından organize edilen Uluslararası Balkan Bilimleri Kongresi de eş zamanlı olarak düzenlendi.
Törenli akademik yılı açılışını Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Ahmet Vecdi CAN, Türkiyeden gelen Gazi, Erciyes, İstanbul Aydın, İnönü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesitelerini temsile açılış konuşmasını Sn. Prof. Dr. Mustafa TALAS yaptılar.


Akademik yılın törenli açılışını Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Sn. Fikrim DAMKA onurlandırarak, Üniversitemizin 10. Kuruluş yıldönümü ve akademik yılı açılışı ile ilgili özel bir konuşma yaptılar.
Her iki kongreye de yurt içi ve yurt dışından birçok akademisyen bilimsel makaleleriyle katkı sundu. Bu başarılı bilimsel organizasyonlar, üniversitemizin akademik vizyonunu ve Balkanlar’daki liderliğini pekiştirmenin yanı sıra, uluslararası akademik işbirliklerine de değerli bir platform sağladı.
Ayrıca, üniversitemizin kuruluşunun 10. yılında, 10 yeni akademisyenimizin akademik yükselme ve unvan payesi töreni gerçekleştirildi.
Uluslararası Vizyon Üniversitesi olarak, 10. yılımızda bilimsel alandaki katkılarımızı daha da ileriye taşımaktan büyük onur duyuyor, akademik camiamıza değer katan tüm hocalarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri