1 Eylül güncel benzin ve motorin fiyatları

1 Eylül güncel benzin ve motorin fiyatları

Ağustos ayı geride kaldı. Eylül ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında değişim olup olmadığı milyonlarca araç sahibi tarafından araştırılıyor. Benzin fiyatlarında geçen hafta 1 lira 46 kuruşluk indirim yapılmıştı.

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.

Benzin fiyatlarında geçen hafta 1 lira 46 kuruşluk indirim yapılmıştı. Motorine de ertesi gün 79 kuruş indirim gelmişti.

1 Eylül Pazar günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin ve motorin litre fiyatları dikkat çekici değişimlerle araç sahiplerini şaşırttı.

İSTANBUL'DA FİYAT FARKLARI

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakası arasında akaryakıt fiyatlarında hafif farklar oluştu. Avrupa yakasında benzin litre fiyatı 43.24 TL, motorin litre fiyatı ise 43.16 TL olarak belirlendi. Anadolu yakasında ise benzin 43.13 TL, motorin 43.09 TL seviyelerinde. LPG fiyatlarında da farklılıklar gözlemlendi; Avrupa yakasında 23.73 TL, Anadolu yakasında 23.19 TL.

ANKARA'DA BENZİN FİYATI ARTIŞTA

Başkent Ankara'da benzin fiyatları diğer illere kıyasla daha yüksek seyrediyor. Benzin litre fiyatı 43.55 TL'ye ulaştı. Motorin litre fiyatı ise 43.57 TL. Ankara'da LPG fiyatları da 23.74 TL olarak kaydedildi.

İZMİR'DE EN YÜKSEK FİYATLAR

İzmir'de ise akaryakıt fiyatları diğer büyük şehirleri geride bıraktı. Benzin litre fiyatı 44.05 TL, motorin litre fiyatı ise 44.09 TL olarak açıklandı. LPG ise İzmir'de 23.49 TL'den satılıyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki bu değişimler, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların doğrudan bir yansıması olarak görülüyor. Günlük yaşamı ve ekonomiyi etkileyen bu fiyat değişimleri, araç sahiplerinin yakından takip etmesi gereken bir konu olmaya devam ediyor. Fiyatlar güncellenmeye devam ederken, araç sahipleri için planlarını revize etme zamanı olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler