Acun Ilıcalı'dan Arda Güler'e: 'Yanlış yaptı'

Acun Ilıcalı'dan Arda Güler'e: 'Yanlış yaptı'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı verdiği bir röportajda genç yıldız Arda Güler'in Real Madrid'e transferine yönelik olarak çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Real Madrid'de bir türlü istediği fırsatı yakalayamayan milli yıldız Arda Güler için Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Sporx'e konuşan Ilıcaılı ''Hepimizin büyük bir merakla takip ettiği Arda Güler hakkında düşünceniz nedir?'' şeklindeki soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

"REAL MADRID ÖNÜNDE ENGEL"

Ilıcalı Arda ile ara sıra görüştüğünü söylerken, ''Arda Güler bizim göz bebeğimiz. Kendisiyle arada görüşüyorum. Elimden geldiğince ona tavsiyelerde bulunuyorum. Futbol kapasitesinin ne olduğunu hepimiz zaten biliyorduk, bütün İspanya'da görmüş oldu bence 5 dakika içerisinde. Ama önünde şu anda Real Madrid gibi bir engel var."

"KEŞKE BAŞKA TAKIMA GİTSEYDİ"

"Takımın kalitesi çok iyi. Doğru bir takıma mı gitti onu düşünüyorum. Arda Güler'in ara bir takımda 3-4 senesi iyi olurdu. Ama Real Madrid'i görünce de insan ne yapsın? Kapına Real Madrid gelmiş, kapı çalıyor ve kapıyı açıyorsun 'Hello ben Real Madrid'. Ne yapacaksın yani çocuğu da suçlayamayız.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler