Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

AĞUSTOS AYI ZAFERLERİMİZ

Çok değerli NGAZETE okuyucularım, Malumunuz olduğu üzere;

Malazgirt Meydan Muharebesi, 26 Ağustos 1071 tarihinde, Büyük Selçuklu Hükümdarı Alp Arslan ile Bizans İmparatoru IV. Romen Diyojen arasında gerçekleşen muharebedir.

 Alp Arslan'ın komutasında Büyük Türk Milletinin zaferi ile sonuçlanan Malazgirt meydan Muharebesi, "Türklere Anadolu'nun kapılarında kesin zafer sağlayan son muharebe" olarak bilinir.

Bu savaşta Alp Arslan 53.000 kişilik ordusu, Bizans’ın karşısında çok az, fakat en donanımlı savaş taktiği ve Allaha olan inancı ile 200.000 kişilik Emperyalist Bizans ordusunu ALLAH’IN izniyle yenen, Başbuğ’umuz Sultan ALPARSLAN’ı, silah arkadaşlarını ve Aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Ayrıca; 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal ATATÜRK’ ÜN başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos zafer günü kutlanmaktadır.

Bu nedenle;

Mustafa Kemal Atatürk, Şanlı Türk ordusuna ;”Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır, satıh tüm VATANDIR. Ya istiklal, ya ölüm. Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri.

Sizlere savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum.”Emirlerini vererek, Cennet Vatanımızı yeniden Emperyalist devletlerin zulmünden ve işgalinden ALLAH’IN izniyle, Necip Milletimize öncülük ederek kurtaran, Başbuğ’umuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜK’ ve silah arkadaşlarını ve Aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun. Mekânları Cennet olsun. Makamları nurla dolsun

3713 yaralısı,1053 mağduru, Gazi Mustafa KURUBACAK 

Yazmaya devam edeceğim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.