Ahmet Hakan’dan Cübbeli Ahmet İçin Olay Sözler! ‘Kahvehane Muhabbeti Yapma…’

Ahmet Hakan’dan Cübbeli Ahmet İçin Olay Sözler! ‘Kahvehane Muhabbeti Yapma…’

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Mahmut Ünlü, Abdullah Öcalan'a Meclis'te konuşma çağrısı yapan Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirel videosunu kaldırdı.

Ahmet Hakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan çağrısını' eleştiren 'Cübbeli Ahmet' lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün Alaattin Çakıcı'yla görüştükten sonra geri adım atması üzerine dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Mahmut Ünlü, Abdullah Öcalan'a Meclis'te konuşma çağrısı yapan Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirel videosunu kaldırdı. Ünlü'nün bu adımı, ülkücü mafya lideri Alaattin Çakıcı'nın kendisi ile görüşmesi sonrası geldi.

'Cübbeli Ahmet'in bu hamlesini bugünkü köşesinde değerlendiren Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, çarpıcı eleştiriler yöneltti.

“Ya doğru bildiğinin arkasında dur ya da yutkun” diyen Ahmet Hakan, devamında; “Anında R yapacağın şeyler söylemekten sakın, yabancısı olduğun alanlarda kahvehane muhabbeti yapma” eleştirilerini getirdi.

Ahmet Hakan’ın bugünkü köşesinden “Cübbeli’ye Üç Tebliğ” başlıklı bölüm şöyle:

BİR: Ya doğru bildiğinin arkasında dur ya da yutkun.

İKİ: Anında R yapacağın şeyler söylemekten sakın.

ÜÇ: Yabancısı olduğun alanlarda kahvehane muhabbeti yapma.

NE OLMUŞTU?

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, bir video yayınlayarak PKK elebaşı Abdullah Öcalan için çağrı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren açıklamalarda bulundu.

Ünlü, "'Son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin. Şimdi ilk teröriste ‘Gel de başıma geç’ diyor" ifadelerini kullandı.

'KİMSEYE YAĞCILIK YAPMAM'

Cübbeli Ahmet’in videodaki sözleri şöyleydi:

"Bugüne kadar söyledik, çözüm sürecine de karşı çıktık. YouTube’lar var, kayıtlar kaybolmuyor. Şu anda bu işleri yanlış buluyoruz. Düşmanla kafirle barış olmaz, muharebe olur. Son terörist kalana kadar mücadele devam. Şimdi iş nereye döndü ilk teröristi Meclis’e getirmeye döndü. Ulan ‘son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin, şimdi ilk teröriste ‘gel de başıma geç’ diyor. Bunun izahı yok. Burada 40 bin şehit var, gazi var, yetimler, dullar, analar, babalar var. Yemezler yedirmezler. Herkes haddini bilecek. Kimsenin memleketinin dinamikleriyle oynamaya haddi yok. Kimseye yağcılık yapmam. Apo kim ya? Şerefsiz, dinsiz kitapsız, Marksist, Leninist’in önde gideni…"

ÇAKICI İLE GÖRÜŞTÜ, 'U DÖNÜŞÜ' YAPTI

Ünlü, bir süre sonra söz konusu eleştiri videosunun paylaşımlarını her yerden sildi.

Ünlü'nün bu hamlesi merak edilirken, suç örgütü lideri hükümlüsü Alaattin Çakıcı'nın arkadaşı Üzeyir Çakmaktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ünlü'nün Çakıcı'yı ziyaret ettiğini açıkladı.

Ziyaretin ardından Ünlü sosyal medya hesabından bu kez Devlet Bahçeli'ye destek veren bir paylaşım yaptı.

Cübbeli Ahmet paylaşımında şunları söyledi:

"Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor. Böylece Devlet Beyefendi’nin: 'PKK’nın arkasında Siyonist Yahudiler ve Amerikalılar var' sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor. Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış. Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhafaza buyursun. Amin!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler