Ahmet Mekin: Eşim gitti ve ben dağıldım

Ahmet Mekin: Eşim gitti ve ben dağıldım

Ahmet Mekin (89), 63 yıllık eşi Kumral Türkan Kurteli’yi 3 Şubat 2020’de kaybetti. İki yıl sonra sessizliğini POSTA’ya bozdu. Mekin, “Zamanın acıları hafiflettiği büyük bir yalanmış...

Ahmet Mekin (89), 63 yıllık eşi Kumral Türkan Kurteli’yi 3 Şubat 2020’de kaybetti. İki yıl sonra sessizliğini POSTA’ya bozdu. Mekin, “Zamanın acıları hafiflettiği büyük bir yalanmış. O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan önce ölmekti ama o da olmadı. Mezarı evimize bakıyor. Ona ‘Günaydın’, ‘İyi akşamlar’ diyorum” dedi.

Ahmet Mekin "Kendimi hâlâ toparlayamadım. Hayat ve herkes anlamını yitirdi. Belki bu acı hafifler sandım ama hiç öyle olmadı. Nefes almak bile zül gelmeye başladı. Zamanın acıları hafiflettiği büyük bir yalanmış."

TEK DİLEĞİM ONDAN ÖNCE ÖLMEKTİ

'TEK DİLEĞİM ONDAN ÖNCE ÖLMEKTİ'

"Öyle romantik cümleler kuramamama biz eşimle bir bütündük. O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan önce ölmekti ama o da olmadı" dedi.

Sürekli eşinin mezarına gidip dertleştiğini anlatan Mekin "Yaşıyorum ama gelin bana sorun. Sürekli mezarına gidiyorum yine hayatı onunla paylaşmaya devam ediyorum."

CAMDAN ONU GÖRÜYORUM

'CAMDAN ONU GÖRÜYORUM'

"Mezarlığı evimin yanında, evimize bakıyor. Camdan onu görüyorum. Ona sabahları ‘Günaydın’, akşamları ‘İyi geceler’ diyorum. Kimse erkekler ağlamaz demesin ağlıyorum. Cemşit’ten (‘Selvi Boylum Al Yazmalım’da oynadığı karakter) farkım yok" dedi.

Selvi Boylum Al Yazmalım (1977)

Ahmet Mekin "Evlenmeyi düşünmez misiniz?" sorusuna "Ben onu sonsuz bir aşkla severken nasıl böyle bir ihanette bulunabilirim?"

BAŞKA HİÇBİR KADIN OLMADI

'BAŞKA HİÇBİR KADIN OLMADI'

"Eve yatılı bir çalışan bile almıyorum. Çünkü evimde eşimden başka bir kadın hiç olmadı" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya