AKM’de Hüzünlü Veda Gerginlikle Gölgelendi! Ferdi Atuner’in Cenazesinde Tartışma Çıktı

AKM’de Hüzünlü Veda Gerginlikle Gölgelendi! Ferdi Atuner’in Cenazesinde Tartışma Çıktı

Usta sanatçı Ferdi Atuner son yolculuğuna uğurlanırken, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende yaşanan tartışma dikkat çekti.

Uzun yıllar tiyatro, televizyon ve opera sahnesinde iz bırakan usta isim Ferdi Atuner, 82 yaşında hayatını kaybetti.

Sanatçının kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtilirken, dün İstanbul’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

SANAT DÜNYASI AKM’DE BULUŞTU

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma törenine sanat camiasından çok sayıda isim katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende, Atuner’in kızı İlayda Atuner gözyaşları içinde yaptığı konuşmada, babasının sanata adanmış bir hayat sürdüğünü ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-10-31-154921-flij.webp

“EN SEVDİĞİ YERDE VEDA EDİYOR”

Kızı İlayda Atuner, “Çok söyleyecek bir şey yok, tarifsiz bir acı. En sevdiği yerde veda ediyor” sözleriyle duygularını dile getirdi. Törende Atuner’in sanat hayatına dair anılar da paylaşıldı.

TÖRENDE TARTIŞMA ÇIKTI

Ancak hüzünlü atmosfer, yaşanan bir tartışmayla kısa süreliğine gerildi. Oyuncu Şehnaz Dilan ile Atuner’in damadı arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmaya İlayda Atuner’in de dahil olduğu öğrenildi.

SANAT HAYATINA SAYISIZ ESER SIĞDIRDI

Ferdi Atuner, özellikle Olacak O Kadar skeçleriyle geniş kitlelerce tanınmıştı. Bunun yanı sıra “Çocuklar Duymasın”, “En Son Babalar Duyar”, “Reyting Hamdi”, “Ayrılsak da Beraberiz” ve “Çılgın Bediş” gibi birçok yapımda rol aldı.

Olay sırasında sahneye çıkmaya hazırlanan oyuncu Asena Keskinci’nin konuşması da kısa süreli aksadı. Yaşanan gerginlik çevredekilerin müdahalesiyle büyümeden sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler