AKP’li Külünk: “Randevu alamadık” cümlesi sokakta duyulmamalı

AKP’li Külünk: “Randevu alamadık” cümlesi sokakta duyulmamalı

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, hastane randevularına yönelik sorunlara ilişkin olarak, "Randevu alamadık' cümlesi sokakta duyulmamalı" dedi.

Külünk Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün Diyarbakır’da idik. Ak Parti Genel Merkezimizin planladığı “2023’e doğru Şehir Buluşmaları” çalışmasına emeği geçen Diyarbakır İl Başlanlığımıza ve İlçe Teşkilatlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Gerçekleşen çalışmalarda vatandaşlarımız ile sohbetlerimizde, vatandaşımızın basiret ve feraset dolu yaklaşım ve üslubu ile önümüze gelen problemlerin başında DEDAŞ geliyor. Yönetim modelinde vatandaşa kapılarını kapatmadan ve problemleri çözmek odaklı krizi derinleştirmeyen model ile bölgede 2023’e doğru Sayın CB’mızın liderliğinde ki mücadeleye teşkilatlarımızın büyük gayretlerine zarar vermemelidir." değerlendirmesini yaptı.

Külünk şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomik dalgalanmaların dar gelirli vatandaşımızın üzerindeki olumsuz etkisini sohbetlerde ve ziyaretlerde görüyoruz. Vatandaşımız bu olumsuz durumu elbette dile getiriyor getirecek fakat sebepler noktasında sürecin dünyadaki gelişmelerle doğrudan bağlantılı olduğunu görüyor bunu da ifade ediyor

Hükümetimizin sürecin yönetimindeki pozitif etkisinin bilincinde ve atılacak yeni adımlarla özellikle gelir dağılımında adalet temelli gayretin çok daha güçlü olmasını bekliyor. Dar gelirli vatandaşlarımızın alım gücünde ortaya çıkacak güçlü iyileşmenin özellikle esnafımızın doğrudan olumlu anlamda etkileneceğini görüyoruz. Ve tabii ki maalesef kontrolsüz şuursuz ve vicdansız kira artışları esnafımızın canını yaktığını görüyoruz. Yani birbirimizi yükseltmek yerine tüketen vahşi kapitalist ruhu gördük. Haklı olarak esnafımız feryat ediyor. Vatandaşımızın sağlık sisteminde ihtiyaç duyduğu randevu süreçlerini hiç bir şikayet olmayacak noktaya taşımamız gerekiyor.

Sağlık Bakanlığımızın bu anlamda attığı adımların çok daha güçleneceğine sokak inanıyor ve de bekliyor. “Randevu alamadık” cümlesi sokakta duyulmamalı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler