Altın Elbiseli Adam'sız 3. yıl...

Altın Elbiseli Adam'sız 3. yıl...

Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen Barkın Bayoğlu, 25 Temmuz 2017'de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çıkışında geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti.

Barkın Bayoğlu, motosiklet kullanıcıları için çeşitli tanıtım videoları çekiyordu. Tutkusu olan motosiklet ile 25 Temmuz 2017 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle yaşamını yitirdi. 

BARKIN BAYOĞLU KİMDİR?

Bayoğlu, 1975 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türk YouTuber ve motosiklet sporcusu olarak adını duyuran Barkın Bayoğlu, İstanbul'da başladığı ilkokula, ailesinin göç etmesi nedeniyle İngiltere'de sürdürdü. Belçika'da siyasal bilimler okuyan sporcu, Türkiye'ye döndüğünde Bilgi Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü tamamladı.

Motosiklet sürüş videoları ilgi görünce Showmax'te Piston adlı program ile izleyici karşısına çıkmaya başladı. 10 bölümün ardından Skytürk'te Altın Elbiseli Adam programını hazırladı. Bu televizyon programından sonra, 2010 yılında motosiklet ile ilgili "Altın Elbiseli Adam" adında bir YouTube kanalı açtı. Youtube kanalında farklı motosiklet markaları ve modellerini inceledi. Ayrıca motor sporları, ekipmanları ve sürüş teknikleri hakkında bilgiler verdi. Videoları 110 milyondan fazla izlenme almıştır.

Barkın Bayoğlu, 25 Temmuz 2017'de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çıkışında geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti ve Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi. Soruştuma sonucunda açıklanan kaza raporuna göre kusurlu olmadığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler