Angelina Jolie’ye benzemek için 50 ameliyat geçirdiği söylenmişti: ‘Zombi gelinin’ son hali şaşırttı

Angelina Jolie’ye benzemek için 50 ameliyat geçirdiği söylenmişti: ‘Zombi gelinin’ son hali şaşırttı

'Zombi Angeline Jolie' ya da 'Zombi Gelin' olarak tanınan İranlı sosyal medya fenomeni Sahar Tabar, hapisten çıktıktan sonra ilk iş olarak İran televizyonuna konuştu. 21 yaşındaki Tabar'ı görenler tanıyamadı...

İran’da idolü Angelina Jolie’ye benzemek için en az 50 ameliyat geçirdiği söylenen ve paylaştığı fotoğraflar nedeniyle ‘Zombi gelin’ olarak anılan sosyal medya fenomeni Sahar Tabar, 2019 yılında 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Gerçek adı Fatemeh Khisvand olan Tabar, dün itibariyle hapisten çıktı.

Tabar paylaştığı fotoğrafları ile gündem olmuştu

21 yaşındaki Tabar, hapisten çıktıktan sonra İran basınına konuştu. Genç kadın, İran merkezli Rokna televizyonuna yaptığı açıklamada, “Instagram’da gördüğünüz şey, görüntüyü oluşturmak için kullandığım bilgisayar efektleriydi. Çocukluğumdan beri ünlü olmak istiyordum ve bu gerçekten benim için çok kolay gelişti.” dedi.

‘SOSYAL MEDYAYLA İŞİM BİTTİ’

Hapishaneden serbest bırakılmasının ardından Tabar, artık fotoğraf paylaşım uygulamasını bir daha kullanmayacağını öne sürerek, “Artık popüler olma arzum kalmadı. Bırakın artık sayfamın olmasını telefonuma bile yüklemeyeceğim. Sosyal medyayla tüm işim bitti” ifadelerini kullandı.

Ekim 2019’da ‘yolsuzluk’ ve ‘dine hakaret’ten tutuklan Tabar, 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak sosyal medya fenonemi 14 ay sonra serbest bırakıldı. İran medyası, Tabar'ın küfür, şiddeti teşvik etme, uygun olmayan yollarla gelir elde etme ve gençleri yolsuzluğa teşvik etme suçlarından yargılandığını duyurmuştu.

21 yaşındaki Tabar, hapisten çıktıktan sonra İran televizyonuna konuştu

Daha önce estetik ameliyatla yüzünü değiştirdiği iddia edilen Tabar, estetik ameliyat geçirmediğini, fotoğraflarını düzenlediğini ve makyaj yaparak görünüşünü elde ettiğini açıklamıştı.

İranlı zombi gelin Sahar Tabar her şeyi bir bir itiraf etti! Angelina Jolie'ye benzemeye çalışan Sahar Tabar... - Takvim

Genç kadının İran televizyonuna verdiği röportajda yüzünde estetik olduğu görülüyor. Ancak genç kadının paylaştığı fotoğraflardan tamamen farklı olduğu dikkat çekti. Yine de tüm açıklamalarına ve fotoğraflara rağmen, Tabar halen birçok kişi için ‘zombi gelin’ olarak anılmaya devam edeceğe benziyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler