ANKARA’DA YAZA YELKENLİ VEDA

ANKARA’DA YAZA YELKENLİ VEDA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yaza Veda ve Yelken Şenlikleri: Bütün Tekneler Suda” etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Ankara Yelken Kulübü ile birlikte Gölbaşı Mogan Parkı’nda düzenlenecek etkinlikte, Mogan Gölü yelken yarışlarına sahne olacak. Parkinson hastalığına dair farkındalık çalışmalarının da yapılacağı yarışlarda, Ankara Kent Orkestrası da müzik ziyafeti sunacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte sporu ve sporcuyu destekleyen projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Ankara Yelken Kulübü iş birliğiyle 8-9 Ekim tarihleri arasında Gölbaşı Mogan Parkı’nda “Yaza Veda ve Yelken Şenlikleri: Bütün Tekneler Suda” etkinliği düzenlenecek. Yelkenseverleri bir araya getirecek olan etkinlikte, optimist ile lazerler gölde yüzdürülecek ve yelken yarışları yapılacak.

ANKARA’DA YELKENLER FORA

ABB ev sahipliğinde Gölbaşı Mogan Parkı’nda ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlik, yelken sporcularını ve meraklılarını bir araya getirecek. Ankara Yelken Kulübü’nün “Parkinson için Deniz, Yelken ve Sörf” projesi ile Parkinson hastalığına dikkat çekerek farkındalık oluşturacağı etkinliklere; kulüp üyesi olan ve olmayan vatandaşlar ile yurt dışından davetliler katılacak. Ankara Kent Orkestrası ise katılımcılara müzik ziyafeti sunacak.

Birçok sivil toplum kuruluşu ve derneğin desteğiyle yapılan ve sosyal sorumluluk projesi olma özelliği taşıyan etkinlikte, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenecek Amatör Spor Haftası İl Yarışları da izleyicilerle buluşturulacak. 2 gün sürecek yarışların sonunda dereceye girenlere ödül de verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler