Avrupa Ligi fikstürü belli oldu

Avrupa Ligi fikstürü belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadele edecek Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 2024/25 sezonu fikstürü belli oldu.

Avrupa Ligi grup aşamasının kura çekimi dün Monako'daki Grimaldi Forum'da yapıldı. Kura sonucunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belirlendi. Türkiye'yi turnuvada temsil edecek olan takımlardan Fenerbahçe ikinci, Galatasaray üçüncü, Beşiktaş ise dördüncü torbadan kuraya katıldı.

Fenerbahçe, lig aşamasında Manchester United (İngiltere), Slavia Prag (Çekya) (D), Olimpik Lyon (Fransa), AZ Alkmaar (Hollanda) (D), Union Saint-Gilloise (Belçika), Midtjylland (Danimarka) (D), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) (D) ile eşleşti.

Galatasaray'ın lig aşamasındaki rakipleri Tottenham (İngiltere), Ajax (Hollanda) (D), PAOK (Yunanistan), AZ Alkmaar (Hollanda) (D), Dinamo Kiev (Ukrayna), Malmö (İsveç) (D), Elfsborg (İsveç) ve RFS (Letonya) (D) oldu.

Beşiktaş ise lig aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda) (D), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Olimpik Lyon (Fransa) (D), Malmö (İsveç), Bodo/Glimt (Norveç) (D), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) (D) ile mücadele edecek.

Avrupa Ligi fikstürü belli oldu - Resim : 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler