Ayşen Gruda'nın kızı Elvan'a veda...

Ayşen Gruda'nın kızı Elvan'a veda...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda (55) son yolculuğuna uğurlandı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören ve dün hayatını kaybeden 55 yaşındaki Elvan Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'ne getirildi. Cenazeye Gruda'nın yakınları ve sanatçılar katıldı. Taziyeleri Elvan Gruda'nın oğlu Emre Gruda kabul etti.

"KENDİSİNİ ÇOK İHMAL ETTİ"

Gruda'nın çocukluk arkadaşı, oyuncu Tuna Arman, "Çocukluk arkadaşımdı, beraber büyüdük. Çok ihmal etti kendisini, maalesef her şey çok kısa sürede oldu. Babasının vefatından sonra ağrıları tekrar etmişti. Dördüncü evrede ve maalesef çok kısa bir süre kaldığını öğrendik. Hemen aynı gün kemoterapiye, radyoterapiye başladık ama maalesef annesi babası kadar şanslı olamadı. Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor. Çok zor bir yaşam sürdü belki de kurtuldu bu dünyadan" dedi.

"ÇOK YIPRANDI"

Nejat Uygur'un oğlu sanat yönetmeni Süha Uygur da "Çok çok üzgünüm, Elvan, Ayşen ablanın hastalığından Yılmaz abinin hastalığına kadar olan süreçte çok yıprandı. Bu dönemde kendisi de hastalandı. Kanserle mücadele etti fakat ne yazık ki mücadelesi hayatta kalmaya yetmedi. Çok güzel bir insanı kaybettik. Çok değerli bir insanı kaybettik. Gittiği yerde mutlu olmasını diliyorum. Acılarından kurtulduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"ERKEN KAYBETTİK"

Senarist Gani Müjde ise, "Aslında ben annesini çok iyi tanıyordum. Yıllar önce 'Kaygısızlar' dizisinde beraber çalışmıştık. Fakat çok ilginç bir şekilde yolumuz Elvan ile kesişti son dönemde. Çünkü Adile Naşit'in hayatını film yapmak isteyince biri 'onlar altlı üstlü komşu oturdu yıllarca' dedi. Elvan'ı aradım, sağ olsun çok yardımcı oldu. Notlar, resimler, haber küpürleri gönderdi. Aslında danışmanıydı projenin bizim gözümüzde. Fakat erken kaybettik" ifadesini kullandı.

Elvan Gruda'nın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Elvan Gruda 23 Ocak 2019'da annesi Ayşen Gruda'yı, 25 Temmuz 2023'te de babası Yılmaz Gruda'yı kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler