Babasının Tarlasını Satıp Otomobil Alan Genç, Kabusu Yaşadı

Babasının Tarlasını Satıp Otomobil Alan Genç, Kabusu Yaşadı

Babasının Çanakkale Çan'daki arsasını satarak 4.5 milyon TL değerinde otomobil alan bir vatandaşın aracı İstanbul'daki sel felaketinde kullanılamaz hale gelirken, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin altına "Güvenme dünya malına" ..

İstanbul’da etkili olan şiddetli sağanak yağış ve sel felaketi, büyük bir mağduriyet hikayesini daha ortaya çıkardı. Babasının Çanakkale'nin Çan ilçesindeki arsasını satarak kendisine 4 milyon 500 bin TL değerinde lüks bir otomobil alan vatandaş, sel sularının çekilmesiyle aracını kullanılamaz halde buldu.

Babasının tarlasını satıp otomobil alan genç, kabusu yaşadı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Lüks aracın sel suları sonrasında kullanılamaz hale geldiği anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılarak geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar paylaşılan videonun altına binlerce yorum yaptı.

Babasının tarlasını satıp otomobil alan genç, kabusu yaşadı

"AŞAĞI DOĞRU ÇAN EĞRİSİ OLMUŞ"

Görüntülerin altına yapılan yorumlar arasında, "Aşağı doğru çan eğrisi olmuş", "Kaskosu vardır herhalde", "Arsa satıp araba alınmaz" ve "Güvenme dünya malına bir kıvılcım yeter" gibi ifadeler öne çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler