Bahçeli, İYİ Parti Liderinin Attığı İpi İstedi: Makam Odama Asacağım!

Bahçeli, İYİ Parti Liderinin Attığı İpi İstedi: Makam Odama Asacağım!

MHP Lideri Devleti, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli'nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

MHP Lideri Devleti, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli'nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi. Bahçeli'nin isteğinin ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nun kendisine fırlattığı idam ipini İYİ Parti grubundan istediği iddia edildi. Bahçeli'nin, ipi genel merkezdeki odasına asacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya tepki göstererek, geçmişte Bahçeli'nin Recep Tayyip Erdoğan'a ip attığını hatırlatmış, "Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" ifadelerini kullanıp, elindeki idam ipini fırlatmıştı.

Bahçeli o ipi istemiş

MHP'ye yakınlığıyla bilinen Bengü Türk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, Devlet Bahçeli'nin, Dervişoğlu'nun kendisine fırlattığı o ipi İYİ Parti grubundan istediğini iddia etti. Kaya, "Ve o ipi aldıktan sonra da genel merkezdeki makamına asacağını öğrendik. Orada da tutacak bu ipi" dedi.

Dervişoğlu'ndan yanıt: Urganı değil, konuşmamı asın
Halk TV'den Şeyma Paşayiğit'e konuşan Dervişoğlu, Bahçeli'nin urganı istemesine ilişkin olarak, "Urganı değil konuşmamı asın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini savunuyoruz. Vatandaşın biri urganı almıştır tahminim. Bulunursa gönderilebilir. Bulunduğu takdirde Devlet Bey'e veririm" dedi.

Bahçeli Erdoğan'a ip fırlatmıştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da 30 Haziran 2007'de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek, "Meydanlarda bizim için 'terörist başını asamadılar' diyorlar. 129 milletvekilimiz vardı, sizin kadar olsaydı asılıp asılmadığını görürdünüz. Sen neden asmadın. Oğluna gemi alacak para buluyorsun, asacak ip mi bulamıyorsun, alın o zaman şu ipi de asın" ifadelerini kullanıp, kalabalığa ip fırlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler