Buket Aydın Soruyor tv100'de İzleyicilerle Buluştu.

Buket Aydın Soruyor tv100'de İzleyicilerle Buluştu.

Programın ilk konuğu Özyiğit: Türkiye ve Rusya 3. Dünya Savaşı’na girmeyecek

Buket Aydın tv100'de yeni bir programla ekrana çıktı. "Buket Aydın Soruyor" adını taşıyan programın konuğu Araştırmacı Yazar Ertan Özyiğit olası Üçüncü Dünya Savaşı’na dikkat çekti. Özyiğit, Türkiye ve Rusya’nın bu savaşta yer almayacağına değindi. Özyiğit yapay zekanın din konusundaki rolüne de dikkat çekti.

Gazeteci Buket Aydın tv100'de yeni bir programla ekrana çıktı. "Buket Aydın Soruyor" isimli programın ilk konuğu Araştırmacı Yazar Ertan Özyiğit oldu.

Özyiğit, olası bir Üçüncü Dünya Savaşı’na dikkat çekti, Türkiye ve Rusya’nın bu savaşta yer almayacağına değindi.

ABD-Çin ilişkilerine de değinen Özyiğit " ABD kendi çocuklarını harcamak üzere bir savaş çıkartmıyor. ABD’nin oluşturduğu yapılar var bu yapılarla birlikte Çin’i şu anda hemen hemen tamamıyla çerçeveledi. Çin, ABD olmazsa aç kalır." dedi.

YAPAY ZEKA VE DİN İLİŞKİSİ

Özyiğit yapay zekanın din konusundaki rolüne de dikkat çekti.

Özyiğit "Yapay zekâ yeni bir din yazacak bundan sonra yapay zekâ dini ile insanoğlu harmanlaşacak, çok net. İnsanoğlu hep altın çağı aradı, insanlığın var olduğu günden bugüne kadar her zaman yeni bir kurtarıcı aradı. Altın çağı tetikleyen en önemli husus yapay zekanın kendisi artık insana ihtiyaç olmayacak." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Medyatava

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler