Burak Kızılhan'dan Göztepe maçı açıklaması

Burak Kızılhan'dan Göztepe maçı açıklaması

Fenerbahçe'de Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, dün oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara dair kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maça Ali Koç'un yaşadığı olaylar damga vurdu.

Tribündeki Fenerbahçe taraftarlarının yanına giden Başkan Ali Koç, Fatih Özkan'ın saldırısına maruz kaldı. Fatih Özkan, Ali Koç'u arkasından itti ve Ali Koç bir anda yere yığıldı. Saha içi bu olayın ardından karışırken meydana gelen gerginlik kısa sürede yatıştırıldı.

Maçın ardından hem Göztepe hem de Fenerbahçe cephesinden üst üste açıklamalar gelirken, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, FB TV'deki Ana Haber Bülteni'ne katıldı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bu yayın çok önemli çünkü hep yaşadığımız çok ciddi algılar başlamış durumda. Bizzat olaylara şahit bir kişi olarak yaşananları anlatmak istiyorum. Her şey çok iyi başlamıştı. Güzel bir deplasmandı. Hazır bir şekilde İzmir'e seyahatimizi yaptık. Maalesef maç günü yaşananlar akıl almaz. Önümüze düşen görüntüler bizi şoke etti. Nerede görülmüş bir takımın formasının yakılması! Kimdir bu insanlar. Yazık, günah! Hiç kimse mi yok etrafta!"

"Çok merak ediyorum. Hem o formayı yakanları ve bu formayı çıkaranlara ne yapacaklar çok merak ediyorum. Yaptılarsa çok özür diliyorum. En büyük provokasyon bu!"

"Maç öncesi, ilk yarı, maç sonu ben şahsen Göztepeli yöneticileri görmedim. TFF yetkilileri vardı, sağ olsunlar hep bizimle birlikteydiler. Aşağıda yönetici olduğunu söyleyen bir şahıs başkanımız sahadayken provokasyonun en büyüğünü yaptı. Biz orada görüşmemizi yaptıktan sonra karşımıza çıktı. Onun dışında gördüğümüz bir Göztepeli yönetici görmedim."

"Arkadan kahpece yapılan bir saldırı sonrası başkanımızla birlikte protokole çıkıp maçın kalanı seyrettik. Bundan sonrası gerçekten akıl almaz. O şahıs hakkında normalde hemen işlem yapılması lazım. Çünkü bizim stadımızda böyle yapılıyor bu! Spor şube bunu hemen alıp karakola götürür. Bu şahıs 50 dakika maçı izlemeye devam etti. Sanki ona hediye verirmiş gibi maçı izlemeye devam etti."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler