Candan kardeşlerin koğuşuna nakledildi

Candan kardeşlerin koğuşuna nakledildi

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine "Suç Örgütüne Üye Olma" ve "Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama" suçlarından tutuklanmıştı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine "Suç Örgütüne Üye Olma" ve "Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama" suçlarından Bahar Candan ve Nihal Candan geçtiğimiz hafta tutuklanarak Silivri cezaevine götürülmüştü.

Candan kardeşlerin ardından gündeme aralarında Fatih Terim, Buse Terim, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Hakan Ateş, Muslera, Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı 18 kişiyi yüksek getiri vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan geldi.

Fatih Terim Fonu' adı altında yüksek kazanç vaadiyle futbol dünyasından bazı isimleri ve iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla 226 yıla kadar hapis talebiyle tutuklu yargılanan bankacı Seçil Erzan dün Marmara (Silivri) Cezaevi'ne nakledildi.

Halktv.com.tr muhabiri Dinçer Gökçe’nin haberine göre, Seçil Erzan, haklarındaki dolandırıcılık çetesi ve kara para aklama suçlamaları nedeniyle tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa yerleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler