CHP, Balıkesir’de Milletin Sesi mitingi düzenliyor

CHP, Balıkesir’de Milletin Sesi mitingi düzenliyor

CHP, Balıkesir’de Kuvayi Milliye Meydanı’nda Milletin Sesi mitinginin üçüncüsünü düzenliyor. Lozan Antlaşması'nın yıl dönümünde düzenlenen mitinge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılıyor.

Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanı'nda, CHP tarafından Milletin Sesi mitinginin üçüncüsü yapılıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurttaşları kürsüye çıkararak kendi sorunlarını dile getirmelerini sağladığı “Milletin Sesi” mitinglerini bugün Balıkesir'de sürdürecek.

Milletin Sesi mitinglerinin üçüncüsü Lozan’ın yıldönümünde Balıkesir’de saat 18.30'da Kuvâ-yi Milliye Meydanı'nda başladı. CHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını halkın arasında takip ediyor.

"ZERZAVAT SATARAK KIZIMI ÜNİVERSİTEDE OKUTTUM AMA İŞSİZ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu öncesinde kürsüye yurttaşlar çıktı. Çiftçi Esma Hanım, "Mazot pazara kadar götürecek mi, bugünümüzü kurtaracak mı diye düşünüyoruz. Zerzevat satarak kızımı üniversitede okuttum ama işsiz. Bütün anneler, babalar bu durumda. Herkesin psikolojisi bozuldu" ifadelerini kullandı.

"447 BİN LİRA GELİR, 545 BİN LİRA GİDER: BEN ENFLASYONUN ALTINDA EZİLMEMİŞ Mİ OLUYORUM"

Balıkesirli üretici ekonomik krizin etkilerini anlattığı konuşmasında, "447 bin lira gelir, 545 bin lira gider. Ben buradan soruyorum bu ülkenin idare edicilerine, bu ülkede idare edilenlere: Ben enflasyonun altında ezilmemiş mi oluyorum" dedi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜLİZAR BİÇER KARACA: İŞÇİNİN EMEKÇİNİN TEK BİR FERYADI VAR, KURTARIN BİZİ DİYORLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin düzenlediği “Milletin Sesi Miting’i” öncesinde Balıkesir’de ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler