CHP lideri Özel, 'Mustafa Kemal'in Askeriyiz Deyin' Diyen Kişiye Tepki Gösterdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’da partisinin il başkanlığını, Menteşe ilçe başkanlığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni ve Menteşe Belediyesi'ni ziyaret etti.

CHP lideri Özgür Özel, Muğla’da çeşitli temaslarda bulundu. Özel konuşurken "Mustafa Kemal'in askerleriyiz deyin" diyen bir kişiye tepki gösterdi. Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar, olayın perde arkasını tv100 canlı yayınında açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’da partisinin il başkanlığını, Menteşe ilçe başkanlığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni ve Menteşe Belediyesi'ni ziyaret etti.

Özel, Muğla Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde, belediye binası önünde toplananlara hitap etti. Özel, konuşması sırasında "Mustafa Kemal'in askerleriyiz deyin" diyen bir kişiye tepki gösterdi.

'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİYİZ' SLOGANI ATAN KİŞİYE TEPKİ İDDİASI

Özel, "Ben onu söyleyeceğim zaman söylerim. Senin işin orada olmak, benim işim burada olmak. Benim yerime konuşma. Bak bunu böyle yapıyorsun diye kimse sana 'Aferin' demez. Ben onu söyleyeceğim zaman söyleyeceğim. Alın götürün kenara arkadaşı. Aksini söyleyen var mı kardeşim aksini söyleyen. Aksini söyleyen yoksa alın biraz yan tarafta söylesin. Ne zaman Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceğimi ben söyleyeceğim, sen söylemeyeceksin. Bizim artık çatlak sese, aykırı sese değil birliğe, beraberliğe, tek sese ihtiyacımız var. İktidara yürüyoruz. İktidara giden bir partinin genel başkanı, Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceği zamanı da bilir" şeklinde konuştu.

OLAYIN PERDE ARKASI CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKTI

Özel'in "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan bir kişiye tepki gösterdiği medyaya yansımıştı.

tv100'de Başak Şengül ile Doğru Yorum programına katılan Gazeteci Altan Sancar, olayın nasıl meydana geldiğini açıkladı.

Konuyla ilgili konuşan Altan Sancar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'tan aldığı bilgileri aktardı:

O kişi Mustafa Kemal’in askerleriyiz demiyor. Mustafa Kemal’in askerleriyiz deyin diyor.
Bunu birkaç defa tekrarlıyor yüksek sesle. İkincisi oradaki vatandaş alkollüymüş.

Özel, onun farkına vardığı için kitle arasında herhangi bir gerginlik olmasın diye kenara alın demiş. Çünkü kitle sürekli dönüp ona bakıyormuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler