CHP’den İhraç Edilen Berhan Şimşek'ten Sert Sözler! 'Bir Gün Yönetimi Geri Alacağız'
CHP’den ihraç edilen Berhan Şimşek katıldığı programda çarpıcı iddialarda bulundu.
CHP’den ihraç edilen Berhan Şimşek katıldığı programda çarpıcı iddialarda bulundu. "İhraç edildiğim yer İmamoğlu şirketi, yönetimi bir gün geri alacağız" diyen Şimşek, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in "partide kiracı" olduklarını öne sürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen eski CHP'lli milletvekili ev sinema oyuncusu Berhan Şimşek, CNNTÜRK kanalında canlı yayına katıldı.
Burada iddialı konuşmalar yapan Berhan Şimşek, bir gün yönetimi devralacaklarını söyleyerek dikkat çekti.
'BEN EKREM İMAMOĞLU HOLDİNGİ'NDEN İHRAÇ EDİLİYORUM'
Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında konuşan Berhan Şimşek'in, açıklamalarından baz ifadeleri şöyle: "Ben 20 Ekim akşamı, sayın Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında, bana tebliğ edilen ihraç kağıdını yırtıp atmıştım. O arkadaşlar benim partimden beni ihraç edemezler. Benim şu an ihraç edildiğim, Ekrem İmamoğlu’nun holdingi ve CEO’luğunu da Özgür Özel’in yapmış olduğu şirket."
'PARA İLE SATIN ALINMIŞ BİR GENEL BAŞKANLIK VE PARTİ YÖNETİMİNİN PARÇASI OLAMAM'
"Ben bu şirketten hisse istemem, pay istemem. Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Para ile satın alınmış bir genel başkanlık ve bir parti yönetiminin parçası olamam. Bugüne kadar bütün uğraşım ve mücadelem Cumhuriyet Halk Partisi’nin köküne gövdesine dalına yapraklarına sahip çıkmaktı."
'YARIN BİRİLERİ GELİR İKTİDARI DA MUHALEFETİ DE SATIN ALIR VE BU BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU OLUR'
"Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yapı olmaz. Yarın birileri gelir 50 milyon dolar harcar, iktidar partisinin üyelerini de, muhalefetin kurultay delegelerini de satın alır ve bu bir milli güvenlik sorunu haline gelir. O arkadaşlar kiracı. Biz ev sahipleri CHP yönetimini bir gün mutlaka geri alacağız."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.