CHP'nin İzmir Büyükşehir adayı için Özel'den ilk açıklama

CHP'nin İzmir Büyükşehir adayı için Özel'den ilk açıklama

CHP'de uzun zamandır beklenen karar açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay oldu. Adayın açıklanmasının ardından tepkiler gecikmedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den kararla ilgili ilk açıklama geldi.CHP'nin uzun süredir beklenen İzmir kararı belli oldu! Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay oldu. Buğra Gökçe'nin de yer aldığı ve tartışmaların eksik olmadığı İzmir yarışında nihai kararın ardından Özgür Özel ilk kez konuştu. Özel'in '22 saatlik süreç' ile ilgili anlattıkları dikkat çekti.
Özel şöyle konuştu: İzmir ve ilçelerindeki belediye başkan adayların yaş ortalaması 62'ydi 46'ya indi. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum. 9 ilçede kadın adayımız var, bunu da çok önemsiyorum. Karşıyaka'ya çok uzun zaman sonra ilk kez bir Karşıyakalı aday koyduk.

Listenin tamamını bizzat çalıştım, 15 gündür özellikle İzmir'e çalıştım. Dün aralıksız 22 saat İzmir konusunu değerlendirdim. Birçok dengeyi gözettik. Ağrılı, Elazığlı, Tuncelili, Ereğlili başkanlar var.

İzmir'e o kadar çok önem verdik ki listenin tamamını bizzat çalıştım. Karşıyaka adayımızın dedesi Karşıyaka Spor Kulübünü kuran isimlerden."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler