Cilt tonunuzu güzelleştiren 5 besin!

Cilt tonunuzu güzelleştiren 5 besin!

Daha çekici bir ten ve cilt tonu neden olmasın? Bu sağlıklı 5 besin her ikisi için de çalışıyor. Cilt tonunuzu güzelleştiriyorlar, cildinizi aydınlatıyor ve aynı zamanda içerdikleri yüksek antioksidan çeşitliliğiyle cildinizi içerden besliyorlar...

Daha çekici bir ten ve cilt tonu neden olmasın? Bu sağlıklı 5 besin her ikisi için de çalışıyor. Cilt tonunuzu güzelleştiriyorlar, cildinizi aydınlatıyor ve aynı zamanda içerdikleri yüksek antioksidan çeşitliliğiyle cildinizi içerden besliyorlar. Cilt tonunu güzelleştiren 5 besini posta.com.tr okurları için hazırladık.

CİLT TONUNU GÜZELLEŞTİREN HAVUÇ

Havuç cildiniz için ideal bir renklendirici. İçeriğindeki yüksek A vitamini cildinizi aydınlatırken, içeriğindeki antioksidanlar ve özellikle keroten cilt tonunu iyileştirir.

Dengeli şekilde bol bol havuç yemek cildinize bir çeşit bronzlaşmış görünüm verebilir, cilt tonunuzun canlanmasını sağlar.

Havucu mevsiminde tüketmelisiniz. Yaz mevsiminde havuç yerine benzer faydalara sahip kavun tüketebilirsiniz.

CİLDİ AYDINLATAN DOMATES

CİLDİ AYDINLATAN DOMATES

Dometes tüketerek cildinizi daha parlak ve sıkı hale getirebilirsiniz. Domates harika bir cilt aydınlatıcıdır. Cildinizdeki kolajen üretimini destekler. Cildin doğal tonunun ortaya çıkmasını sağlar.

Mevsiminde bol bol domates tüketerek cildinizi güzelleştirebilirsiniz.

LEKELERİ YOK EDEN SİYAH ÜZÜM

LEKELERİ YOK EDEN SİYAH ÜZÜM

Siyah üzüm ve siyah üzüm çekirdekleri cilt güzelliğinin en baş köşesinde yer alıyor. Yüksek antioksidan özellikleri cildinize harikalar yaratabilir.

Siyah üzüm çekirdeklerinin en güçlü etkisi içeriğindeki antioksidanlar sayesinde hücre yenilenme hızına katkıda bulunmasıdır. Cildinizde oluşan lekelenmelerin daha hızlı yenilenmesini ve cilt tonunun eşitlenmesini sağlar.

Cilt lekeleriyle mücadele ediyorsanız bol bol siyah üzüm tüketmek cildiniz için destekleyici olacaktır ancak güneş kremi sürmeyi ihmal ederseniz bu yetersiz kalabilir.

CİLDİN PARLAMASINI SAĞLAYAN ÇİLEK

CİLDİN PARLAMASINI SAĞLAYAN ÇİLEK

Çilekler en güzel cilt aydınlatıcısıdır. Cildinizi daha canlı, parlak ve aydınlık göstermek istiyorsanız mevsiminde bol bol çilek tüketebilirsiniz.

Çilekler iyi bir C vitamini kaynağıdır. Erken yaşlanma belirtilerini geciktirirken cildinizin elastikiyetini korumasını sağlar.

Ayrıca çilekler yüzünüze sürdüğünüzde hızla güzel bir nemlendirici etki yaratır

YOĞUN BAKIM SAĞLAYAN YABAN MERSİNİ

YOĞUN BAKIM SAĞLAYAN YABAN MERSİNİ

Yaban mersininin minik taneleri çok yüksek vitamin ve antioksidan çeşitliğine sahiptir.

Yaban mersini içeriğinde yüksek miktarda C ve A vitamini vardır bunun yanı sıra kalsiyum ve demir başta olmak üzere bir çok mineral içerir. Ayrıca mor ve kırmızı meyvelerin ortak özelliği olarak çok çeşitli antioksidan içeriğine sahiptir.

Kalorileri düşüktür ve genellikle süper gıdalar olarak etiketlenirler. Bu besleyici ve tatlı meyve sadece cildinizin genel görünümünü iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda cilde yoğun bakım yapar. Cildinizin hiç olmadığı kadar parlak olduğunu göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler