Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Video Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Video Mesaj

Tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin halkına destek veren bir video paylaştı. Erdoğan ''Elimizdeki tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yapay zeka teknolojisiyle oluşturulan şarkıyı paylaşarak, Gazze'de soykırıma devam eden İsrail için boykot çağrısı yaptı.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkanlarla Gazze'nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen'in yapay zeka ile oluşturduğu "Boykot" adlı şarkının videosunu da kullandı.

Erdoğan ''Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Medyatava

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler