Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurt ücretleri açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurt ücretleri açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yaptığı konuşmada yurt ücretlerine de değindi. Erdoğan yurt ücretlerinde bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt ücretlerinin bu değişmeyeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak’taki Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsünde gerçekleşen "105 Yeni GSB Yurt Binası Açılış Töreni"nde konuştu.

"BU YIL DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK"

Erdoğan konuşmasında yurt ücretleriyle ilgili "Aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişlik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasında yurt ücretleriyle ilgili şunları söyledi:

Salgın döneminde yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmediğini de anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi buradan, aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişlik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum" dedi.

"RAKAMLAR APAÇIK ORTADA"

Erdoğan konuşmasının devamında muhalefete de "Rakamlar apaçık ortadayken her kim yurtlar üzerinden, yurt kapasitesi üzerinden başka ülkeleri örnek göstererek bizi eleştiriyorsa ya cahildir, ya art niyetlidir ya da öğrencilerimizi tahrik etmeye çalışan bir provokatördür” sözleriyle yüklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler