Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

Değerli Gazilerim, sevgili Kardeşlerim;

Öncelikle başta Gazilerimiz olmak üzere tüm Milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz.

Sevgili Gazi Kardeşlerim 2016 yılından itibaren çıkmış olduğumuz Gazilik mücadelemizde 2023 yılı itibariyle 7. yılımıza girmiş bulunmaktayız.

Gazilik haklarına ulaşmak için bizimle beraber yola çıkan Gazi Kardeşlerimizden her yıl ortalama 15 ve 7 yılda toplam 105 Gazimizin haklarına kavuşmasının haklı gururunu hep birlikte yaşadık.

Bizler Gazilik haklarımızı alabilmek için bağımsız ve tarafsız Türk Mahkemelerinde hukuk mücadelesi yolunu seçerken, diğer kardeşlerimiz de bildiğiniz üzere, her yıl kanun çıkacak hikâyesine inanarak yıllarca bekleyip durdular. Tabi her yıl olduğu gibi bu yıl da kanun çıkacak hikâyesi yine hüzünle bitmiş oldu.

Bizler böyle bir kanunun çıkmasının mümkün olmadığını bıkmadan usanmadan her yıl Gazi Kardeşlerimize anlatmamıza rağmen bu hikâyeye inanıp her yıl kanunun çıkacağını bekleyen kardeşlerimiz oldu, bu kardeşlerimiz maalesef boşu boşuna yıllarca beklemiş oldular.

Ancak buradan tekrar tekrar ifade edelim ki; Gazilik haklarına ulaşmanın tek yolu bağımsız ve tarafsız Türk Mahkemelerinde hukuk mücadelesi vermektir.

Bu yıl da görüldüğü üzere kanun çıkmadı. Umarım gelecek yıl ki kanun çıkacak hikâyesine artık Gazi kardeşlerimiz inanıp boşuna beklemezler.

Sevgili kardeşlerim, Gazilik haklarına kavuşabilmemiz için gece gündüz çalıştığımızı bilmenizi isterim.

Duamız ve hedefimiz bütün davaları kazanmaktır. Terörle mücadele edilirken ve vazife sırasında yaralanan tüm Kardeşlerimizin Gazilik haklarına kavuştuğu günlerde buluşmak duasıyla hepinizi saygıyla selamlıyoruz.

Doğru ve güvenilir adrestesiniz. Bizi izlemeye devam edin…

21.04.2023

ADALET PLATFORMU BAŞKANI

MUSTAFA GAZİM

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum