Dilipak'tan iktidarı yerin dibine sokacak sözler: Şeytan meydan okuyor

Dilipak'tan iktidarı yerin dibine sokacak sözler: Şeytan meydan okuyor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak Twitter hesabından MHP'li Alanya Belediyesi'nin düzenlediği gayri ahlaki 'turizm ve sanat' festivaline büyük bir tepki gösterdi.

Koronavirüs nedeniyle 2 yıldır düzenlenemeyen Alanya'daki turizm festivaline, Rio Karnavalı'nda sahne alan dansçı kadınlar getirildi.

MHP’li Alanya Belediyesi’nin düzenlediği festival özellikle ortaya çıkan gayri ahlaki görüntüler sebebiyle hem AKP'ye hem de MHP'ye destek veren muhafazakar seçmen tarafından da çok büyük tepki çekti.

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde Türk gelenek, göreneklerin, dini ve milli değerlerin hiçe sayıldığını söyleyen bazı kişiler, sosyal medyadan festivale tepki gösterilerek “Bu ekonomik krizde Alanya Turizm ve Sanat Festivali’nin bütçesinin dar gelirli ailelere dağıtılmalıydı” yorumları yapıldı.

Ortaya çıkan görüntülere bir tepki de Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi. 27.Dönem Elazığ AKP milletvekili aday adayı Ahmet Tanman'ın Twitter hesabından paylaştığı ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u çok sert bir şekilde hedef aldığı, ''Peki bu sapkınlığı izleyen sözde müslüman başörtülü hanım kardeşlerim. Size söyleyecek kelime bulamıyorum. Tanka tüfeğe gerek yok. Kültür turizm bakanı. Çok otellerin olabilir. Sen bu toplumun ahlak yapısını çökertmek için icazet kimden.'' şeklindeki twitini alıntılayarak şu paylaşımda bulundu:

''Şimdi sıra kendi çıplaklar kampı, faşing ve karnavalımızı örgütlemede. Sıraya oraya geldi, daha bu ne ki! Şeytan meydan okuyor, memlekette şeytan fazla mesai yapıyor anlaşılan. Her şey turizm için, her şey turizm için..''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler