Doğu Perinçek Mehmet Şimşek’e verdi veriştirdi! ‘

Doğu Perinçek Mehmet Şimşek’e verdi veriştirdi! ‘

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'in ekonomi ile ilgili değerlendirmeleri hakkında konuştu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çıkış Yolu programında Ulusal Kanal Genel Müdürü Adnan Türkkan ve Aydınlık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nadir Temeloğlu'nun sorularını yanıtladı.

Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'in devir teslim töreninde yaptığı konuşmada "Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönmekten başka çaresi kalmamıştır” demişti.

Şimşek'in ekonomi değerlendirmelerini yorumlayan Perinçek, "Şimşek'in konuşması, Babacan'ın, Ahmet Davutoğlu'nun uygulamış olduğu, Turgut Özal'ın 1980'de getirmiş olduğu program" dedi.

Perinçek, Mehmet Şimşek'in açıklamalarının Babacan'ın ve Davutoğlu'nun programı olduğunu tekrar vurgulayarak, "Tayyip Erdoğan seçimi kazandı ama programı Davutoğlu ve Babacan'ın programı" ifadelerini kullandı. Perinçek, ayrıca "Mehmet Şimşek mandacıların alası. Bir ön yargımız yoktu. Mehmet Şimşek'in açıkladığı program mandacıların programı. Uluslararası normlara uyacağız. Bu mandacılık. ABD'nin ve Dünya Finans Merkezi'nin koyduğu kurallara uyacağız" ifadelerini kullandı. Perinçek ayrıca bu programın Mehmet Şimşek'e değil Tayyip Erdoğan'ın programı olduğunu çünkü Şimşek'in bu açıklamaları Erdoğan'dan izinsiz yapamayacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler