Ekrem İmamoğlu İle İlgili Çarpıcı Mansur Yavaş İddiası!

Ekrem İmamoğlu İle İlgili Çarpıcı Mansur Yavaş İddiası!

Genel Merkez yönetimi, Mansur Yavaş’ın bu çıkışının kurultaya gölge düşürdüğü görüşünde” diye yazdı.

Ekrem İmamoğlu'nun 50 dakikalık konuşma yaptığı kurultayda, kendisine 1 saat önce konuşma yapacağı bilgisi verildiği için kürsüye hazırlıksız çıkan Mansur Yavaş’ın yaptığı sitem dolu açıklamanın yankılarını değerlendiren Abdulkadir Selvi, “Mansur Yavaş’ın bu çıkışı İmamoğlu ekibini rahatsız etti. Genel Merkez yönetimi, Mansur Yavaş’ın bu çıkışının kurultaya gölge düşürdüğü görüşünde” diye yazdı.

CHP kurultayında kürsüye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, konuşma yapacağının kendisine bir saat önce bildirildiğini söyleyerek sitemde bulunmuş ve "Polemik çıkartmak istemiyorum ama ben de Ekrem başkanımın güzel konuşması gibi sizlere bir konuşma yapmak isterdim. Hazır bir şekilde Türkiye’nin tüm sorunlarına değinen ve bu konulardaki fikirlerimi açıklamak isterdim. Ama maalesef bir saat önce bana telefon açılıp, ‘Siz de konuşun’ dendi" ifadelerini kullanmıştı.

Söz konusu açıklamaların yankıları devam ederken Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

“Mansur Yavaş’ın bu çıkışı İmamoğlu ekibini rahatsız etti. Genel Merkez yönetimi, Mansur Yavaş’ın bu çıkışının kurultaya gölge düşürdüğü görüşünde” diyen Abdulkadir Selvi, “Ekrem İmamoğlu’na yakın medyadan Mansur Yavaş’a yönelik operasyonlar devam ediyor. Ankaragücü Başkanı’nın oğlunun düğünü sonrasında olaylar çıktığı belirtilerek, Mansur Yavaş olayı örtbas etmekle suçlanıyor. Bu haber Ankara medyasında yer almıyor ama Ekrem İmamoğlu’na yakın internet siteleri tarafından kullanılıyor. Yani Mansur Yavaş’a yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Abdulkadir Selvi’nin bugünkü yazısından ‘İmamoğlu’nun Mansur Yavaş Operasyonları’ başlıklı bölüm şöyle:

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda bir rekabet içinde olduğu belli. İki isim de adaylık konusunda iddialı. İkisinin de avantajlı ve dezavantajlı oldukları yanları var.

Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığında en güçlü rakibi olan Mansur Yavaş’a operasyon çekmeye ise devam ediyor.

CHP’nin Tüzük ve Program Kurultayı’nda Ekrem İmamoğlu’na konuşma yapması için üç gün önceden haber verildiği, Mansur Yavaş’ın ise son 1 saat içinde bilgilendirildiği ortaya çıkmıştı.

MANSUR YAVAŞ’IN TEPKİSİ

Mansur Yavaş bu duruma tepki göstererek, “Polemik falan çıkartmak istemiyorum ama ben de Ekrem Başkanımın güzel konuşması gibi sizlere bir konuşma yapmak isterdim. Hazır bir şekilde Türkiye’nin tüm sorunlarına değinen ve bu konulardaki fikirlerimi de açıklamak isterdim. Ama maalesef bir saat önce bana telefon açıp siz de konuşun denildi. Bir kasıt aramıyorum ama kurumsal bir partide eğer iki belediye başkanı konuşturuluyorsa şöyle bir sorun vardır. Aylardır yakılan fitne ateşine, ‘Ekrem mi Mansur mu’ şiddetle karşı çıkıyoruz. Bu konuda Sayın Genel Başkanımızın görüşü belli. Biz 14 tane büyükşehir belediye başkanıyız. Sadece ikisini konuşturursanız maalesef buradan fitne ateşine biz de odun atmış oluyoruz” demişti.

YAVAŞ’I SUÇLADILAR

Mansur Yavaş’ın bu çıkışı İmamoğlu ekibini rahatsız etti. Genel Merkez yönetimi, Mansur Yavaş’ın bu çıkışının kurultaya gölge düşürdüğü görüşünde.

Hem cumhurbaşkanı adaylığı konusunda iki isme söz veriliyor. Ekrem İmamoğlu 3 gün önceden hazırlanıp, sular seller gibi akan bir konuşma yapıyor. Mansur Yavaş’a ise 1 saat önceden haber veriliyor.

Böylece cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ön plana çıkarılırken, Mansur Yavaş’ın eli kolu bağlanıyor. Mansur Yavaş bu duruma tepki gösterince de suçlu ilan ediliyor.

Fatura yine Mansur Yavaş’a kesiliyor.

İMAMOĞLU MEDYASI

Bu arada Ekrem İmamoğlu’na yakın medyadan Mansur Yavaş’a yönelik operasyonlar devam ediyor.

Ankaragücü Başkanı’nın oğlunun düğünü sonrasında olaylar çıktığı belirtilerek, Mansur Yavaş olayı örtbas etmekle suçlanıyor.

Bu haber Ankara medyasında yer almıyor ama Ekrem İmamoğlu’na yakın internet siteleri tarafından kullanılıyor.

Yani Mansur Yavaş’a yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: Medyaradar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler