ERGENEKON YALANA KOŞUYOR…

Sevgili dostlarım yıllarca yazdık çizdik ,anlattık ama bir fayda ne etrafımıza, ne kendimize, ne vatana millete oldu…

Şimdi biz istihbaratın yüzde seksenini basın, yayın, medya organlarından alırız.

Gerisi bizdeki yüzde yirmi oda tüm bilgi birikimimiz temeldir, bilgiyi onla kıymetlendiririz.

Bu konularla ilgili kurumlarda resmi çalışsam orda aynı şekilde çalışacağım bir farkı yok…Maaş+ ikramiye+ elbise ücreti ve saha ödenekleri:)..

Duayen gazeteci sayın UĞUR DÜNDAR beyefendinin geçtiğimiz günlerde bir köşe yazısını okudum ,eski devlet bakanımız sayın CEMİL ÇİÇEK bey için çok dürüst bir siyasetçi olduğuna dair bir yazı köşesinde yazmış, aynı konuda geçmiş N gazetedeki bir yazımda bende aynı görüşü köşe yazımda paylaşmıştım, sayın BÜLENT ARINÇ beyefendiye seslenerek.

Sayın UĞUR DÜNDAR beyefendiye her zaman söylerim, istediği zaman geniş çaplı malumat vermek için kendisi ile bir röportaj yapmasını benle isterim.

Hatta bu mahkeme dosyamdaki suçlamalar ve benim savunmalarım ile ilgili olabilir.

Biz çok eski ahbap sayılırız soracağı ilginç soruların hepsine cevap vermek isterim.

Bu arada gelelim ana konulara.

Sayın CEVHERİ GÜVEN adlı bir gazeteci arkadaş var sanırım yurt dışından you tube üzerinden yayın yapıyor.

Son bir yayını dikkatimi çekti şehit Necip Hablemitoğlu suikastini anlatırken.

Bu arkadaşın FETÖ terör ve casusluk örgütünden olduğunu biliyoruz belki yayında söylediği bir çok doğrular var ama işlerine gelmediği yerler oldu mu kopyacı çocuklar gibi yalana başlıyorlar.

Nedir bu..

Ankara Seferberlik Tetkik Kurulu 11 ve 16 nolu KOZMİK ODALARINDA öyle önemli bir bilgi yoktu orda hep konular abartıldı.

Bu büyük yalan çünkü HACI BABALARI ERZURUM doğumlu FETÖ diğer biraderleri ile bu hadiseden bir müddet sonra kavgaya girişti.

Kardeş kardeşi NEWYORK şehrinde tezgaha getirirmiş.

Özel Harp mensubu iken daha sonra MİT hizmet ederken ERGENEKON davasından tutuklu olduğu cezaevinde ölen merhum em. Bnb KAŞİF KOZİNOĞLU şüpheli ölümünden sonra 7 şubat 2013 yılında FETÖ polis ve savcılarının MİT mensuplarına yönelik tutuklama istemlerinin altında bu hadiseler yatıyordu.

Sayın CEVHERİ GÜVEN beyin söyledikleri içinde eski GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ sayın İLKER BAŞBUĞ paşamız gizli ses kaydında ben müsaade etmeseydim NAH………. girerlerdi kozmik odaya diyormuş bunu röportajında aynen böyle verdi.

Bunun doğru ve yanlış olduğunu bilmiyorum SES kaydını dinleyemedim.

İkinci büyük yalan asıl kirli dosyalar, suikastlerin bilgileri ÖKK(ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI) MAK taburundaymış.

MAK açılımı(MUHAREBE ARAMA KURTARMA).

Görevi: Savaşta veya barışta muharebe ortamında düşman hatlarının ilerisinde veya gerisinde her türlü sıcak çatışmanın içine her türlü uygun araç, gereç(uçar, mobil, su üstü, sualtı) ile girip icrası istenilen görevi başarı ile yerine getirmek.

Bu uğurda ÖLÜMÜ göze almak..

Bu MAK ve onu komuta eden ÖKK ülkemizin en önemli askeri kozmik görev götüren birimidir.

Burası Uluslararası mafya veya ülke üstünde gizli emelleri olan bir birim değildir, varsa içinden bu tip pis işlere tarih boyunca karışmış, buda çok mümkündür bir gün gelir belki o gün bu gündür, devletin ZİNDE gücü uyanır gerekli çalışmaları yapar suça bulaşmış insanları bu tip kurumların üstünden şaibeler kalkacak şekilde temizler.

Bu günkü ortamda uzaktan izlediğimiz bazı eski ÖKK ve sonrasında MİT kurumuna intisap etmiş kişiler hakkında soruşturmalar yürütülmektedir, devletin ve özel sektör organlarından konuyu izlemekteyiz.

2013 yılında TVNET televizyonunda gazeteci sayın CEM KÜÇÜK beyefendinin GAFFAR OKKAN suikasti ile ilgili benle yaptığı röportajda kendisine şunu söylemiştim.

2001 24 ocak günü Gaffar Okkan ile başlayan bir suikastlar zinciri(ALİ ŞÜKRÜ ÖGEL,ALİ RIZA İDRİSOĞLU,ÜZEYİR GARİH,OKMEYDANI İKİ HİZBULLAH İTİRAFÇISI,SEFAKÖY ÜÇ POLİS ŞEHİT EDİLMESİ,2002 FLORYA ALMAN BİR KADININ CİNAYETİ ve son 2002 aralık ayı NECİP HABLEMİTOĞLU cinayeti)

bu hadiselerin hepsinin suç zanlıları bulunmuş bir tek Hablemitoğlu suikastinin suç zanlıları yoktu.

Şöyle söylemiştim ne kadar diğerlerine oturtma suç zanlıları bulunmuş olsa da ,bu kadar arkası arka arkaya cinayeti tek bir hücre yapılanmanın yapması düşünülebilir.

2013 yılında bu röportajı sonlandırırken şöyle demiştim. Merhum AHMET CEM ERSEVER şehit edilmeden evvel bir kitap yazmıştı ÜÇGENDEKİ tezgah diye bu üçgene dikkat edin ve bu üçgeni yıkın diye seslenmiştim.

Ne tesadüf o tarihten bir müddet sonra bana tavır alan sayın İBRAHİM KARAGÜL ve sayın CEM KÜÇÜK cephesinden FETÖ nün ÜÇGEN MASON LOCASI üyesi olduğuna dair belgeler 2017 yılında YENİ ŞAFAK gazetesinde sür manşetten verildi.

Bunu da bırakalım 2005 yılında kasaptaki ete soğan doğramayan GENEL KURMAY başkanımız sayın HİLMİ ÖZKÖK beyin ve MİT müsteşarımız sayın ŞENKAL ATASAGUN beyin devamında sayın EMRE TANER beyefendinin döneminde 2005 iç güvenlik harekat planı adıyla bir iç güvenlik operasyonu yapıldımı.

Yapıldıysa bu konuda müstafi yüzbaşı GÖKHAN NURİ BOZKIRIN bir bilgisi var mı.

Çünkü babasının devresi sayın HİLMİ ÖZKÖK paşaymış…

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR..

Adalet aranırken suç ile suçsuzu ayırt etmek haklının hakkını iade etmek, kimsenin özel hayatına girmemek gerekli diye düşünüyorum.

Bir takım siyasetçiler bakıyorum bazı günlerde geri plandaki bazı insanların söylemlerini ifşa ediyorlar, isim vermeden yüksek sesle tehdit ediyorlar.

Onlara bur dan söyleyeceğim bazı insanlar hakkı hukuku bulmak için gözünü karartarak 40 yılını feda etmiş, bir kırk yılı daha yok elle gelen düğün bayram.

Bizde erken yaşta ÖLÜME gönderilen yakınlarımızın yeri doldurulamaz, bunu yapmanızı gerektiren hadisenin kaynağını YURT DIŞINDAKİ savcılara yazarken bizim SOYLU olduğumuzu prestijimiz için mücadele ettiğimizi, bizim davranışımızın sadece bundan kaynaklandığını anlattık.

ATIN soyuna bakarlar en iyi bu atların orjin işlerine bizim Kayserili ŞAHİN baba vardı, o bilirdi yazdığı altılı illaki tutardı:)

Sizlere söyleyeyim kendinizi iyi bilin o FENERBAHÇE tirbünlerinden arkadaşımın yanından bana ORTA parmak işareti yapan TATAR CAN ve Bodrumda toplu arkadaşlarla yemek yerken bana yine ORTA parmak işareti yapan çingene OKTAYIN sizlerden aldığı kuvvetle o orta parmak işaretini yaptığını biliyorum.

Sizler ancak bunları motive edersiniz, işiniz git gel çocukları ile nasıl olsa KOYUN bol…

Yalnız Kurdun sizin ağılda işim olmaz haram koyun yemiyor…

SAYGILARIMLA,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.