Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a sert tepki

Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a sert tepki

Fatih Altaylı, yazısında bugün Şanlıurfa’da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına ilişkin kaleme aldığı yazısında “son yılların en anlamsız, en manasız maçı” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik “Türkiye’nin en büyük taraftara sahip, en saygın, en başarılı ve köklü iki kulübünden birini, babasının kendisine aldığı bir oyuncağa çevirme” eleştirisinde bulundu. Altaylı, “Şampiyonluklar gelir geçer. Mesele adamlıktır” dedi.

Altaylı, yazısında bugün Şanlıurfa’da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına ilişkin kaleme aldığı yazısında “son yılların en anlamsız, en manasız maçı” dedi.

Fenerbahçe kongresinde hiçbir şey olmadığını belirterek, “Bırakın ligden çekilmeyi, o yetkiyi de talep etmedi. Çünkü o zaman sorumlu olacaktı. Boşa sallamak kolay olmayacaktı” diye çıkışan Altaylı, “Ama kongreden sonra ‘Kupa finaline çıkmayacağız’ dedi. Sonra o kararını da değiştirdi. ‘U 19 takımıyla çıkacağız’a çevirdi. Keşke bunu rakip kulübün başkanı ile konuşup ortak karar olarak alsalardı” görüşünü aktardı.

Altaylı, “Bugün sahaya nasıl çıkacaklar bilmiyoruz. Ali Koç’a kalmış. Ama Aziz Yıldırım’a katılıyorum. Bu tarzıyla, bu yanlış bir iştir. Galatasaray tam kadro çıkar ve 10-0 kazanırsa tarihe böyle geçer. Genç takım, U bilmem kaç takım kimse hatırlamaz” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler