Fatih Portakal'dan Erdoğan'ı kızdıracak twit: Neden esip gürlüyosun?

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ı kızdıracak twit: Neden esip gürlüyosun?

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya platformu Twitter'dan, NATO'ya girmek isteyen Finlandiya ve İsveç hakkında Erdoğan'ın kullandığı ifadeler için dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin ardından diğer Avrupa ülkelerinde de benzer bir durumla karşı karşıya kalma endişesi tırmanmıştı.

Rusya ile çok uzun bir sınırı olan Finlandiya ve komşusu İsveç te güvenlik endişelerini gidermek için NATO'ya girme girişimlerine başlamıştı. Bu kapsamda tüm NATO'ya üye ülkelerin onay vermesi gerektiği için de her 2 ülke, bu duruma soğuk bakan Türkiye ile temaslarını artırmıştı.

Bu kapsamda bir açıklamada bulunda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olumsuz düşüncülerini, "30 teröristi vermeyeceksin, NATO'ya girmek için destek isteyeceksiniz. Pazartesi gelmek istiyorlarmış, boşuna yorulmasınlar." sözleriyle dile getirdi.

Gazeteci Fatih Portakal, Erdoğan'ın bu sözlerinin yer aldığı bir haberi alıntılayarak Twitter'dan flaş bir paylaşımda bulundu.

Fatih Portakal'ın paylaşımında; ''Eninde sonunda kabul edeceksiniz. Neden esip gürlüyorsunuz ki? S.Arabistan, BArapEmirliği… Rahip Bronson vs vs…'' ifadeleri yer aldı.

İşte Fatih Portakal'ın o paylaşımı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler