Fatih Portakal'ın durumu netleşti

Fatih Portakal'ın durumu netleşti

Sözcü TV'de Ana Haberi sunan gazeteci Fatih Portakal, sezonun son ana haber bülteni ile dün kameralar karşısına geçti ve veda gibi kapanış konuşması yaptı.

Portakal'ın bu çıkışı "Sözcü TV'den kovuldu" haberlerini doğururken, Sözcü TV'nin Genel Müdürü Alişer Delek'ten bir son dakika açıklaması geldi.Bir süredir Sözcü TV'de Ana Haberi sunan gazeteci Fatih Portakal, sezonun son ana haber bülteni ile dün kameraların karşısına geçti. Portakal, bültenin sonunda ise veda gibi kapanış konuşması yaptı.

"Yeni yayın döneminde bakacağız olup olmadığına, ben de bilmiyorum. Göreceğiz." diyen Fatih Portakal'ın Sözcü TV'deki üç aylık anlaşması sona eriyor.


"Bana müsaade" diyerek söze başlayan Portakal, şu ifadeleri kullandı: 30 Haziran 2023 günlerden cuma.. Bana müsaade.. Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta size ilk 'merhaba'mı demiştim size. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim. Bu çekirdek ekiple harika bir 3 ay geçirdim. İlk defa birbirimizi tanıdık ama epey alıştık. Kişilikleri, profesyonellikleri ve dostlukları için çok teşekkür ediyorum. 90 gün içinde bir başarı ortaya koyduysak bunun sebebi ekip ruhuna sahip olmak. Her birinize çok teşekkür ediyorum sağ olunuz, var olunuz. Özleyeceğim bu insanları."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya