FETÖ elebaşı, Yunan Alpha TV'ye röportaj verdi: Türklere hakaret etti

FETÖ elebaşı, Yunan Alpha TV'ye röportaj verdi: Türklere hakaret etti

Pensilvanya’daki ininde Yunan Alpha TV muhabiri Michalis Arabatzoglou'ya röportaj veren FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Türk halkına hakaret ederken Yunanistan halkını ise göklere çıkardı.

Yunanistan'ın televizyonlarından olan Alpha TV'nin muhabiri Michalis Arabatzoglou, FETÖ’nün Pensilvanya’daki inine giderek örgütün elebaşı Fethullah Gülen ile görüşerek yaptığı röportajı haberleştirdi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Türkiye’ye ve Türk halkına hakaret ederken Ege’deki krizde de Yunan tezlerini savunması dikkat çekti:

Fethullah Gülen, Avrupa Birliği tarafından sığınmacıları “geri itme” yöntemi ile ölüme terk ettiği ispatlanan Yunanistan hakkında, “Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes bunun farkına varmalı.Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için yoğun şekilde çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

Yunan televizyonu Alpha TV, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’i “Türk imam” olarak tanıtırken kamuoyu ile paylaşılan haber “Türkiye’nin tezlerini çürüttü” diyerek servis edildi.

Yunan gazetesi Protothema da “Türk imam Fethullah Gülen, Türk tezlerini paramparça etti” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler