Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için kritik sınavda

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için kritik sınavda

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys’a konuk oluyor. Okan Buruk cezalı, Kaan Ayhan yok, Sanchez sakat. Barış Alper ise fedakarlık yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde daha önce 17 kez mücadele ederek Türkiye’nin Kupa 1’deki en başarılı temsilcisi olan Galatasaray yine kapıya dayandı.

Son şampiyon, ‘play-off’ turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys deplasmanında. Karşılaşma 22.00’de başlayacak. Rövanş mücadelesi 27 Ağustos’ta İstanbul’da olacak.

Galatasaray, yeni formatıyla ilk kez oynanacak 'Devler Ligi’nde 18. kez yer alma adına ilk maçtan avantajı kapmayı hedefliyor.

BARIŞ ALPER ÖZEL UÇAKLA
Galatasaray'da önemli eksikler bulunuyor. Okan Buruk geçen sezonki Sparta Prag maçından kalan cezası nedeniyle bugün ve rövanşta, kulübede olamayacak. Takımı yardımcısı İrfan Saraloğlu sahaya çıkaracak.

Sanchez sakat. Kaan Ayhan da cezalı. Konya maçında yer alamayan Köhn ve Zaha kadroya eklendi. Gıda zehirlenmesi geçiren ve takım kafilesine alınmayan Barış Alper Yılmaz ise tedaviye olumlu yanıt verince özel uçakla İsviçre’ye gitti.

MUHTEMEL 11'LER
Young Boys: Ballimoos, Blum, Conte, Pfeiffer, Hadjam, Niasse, Lauper, Monteiro, Itten, Lugrinic, Males

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler