Gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındı

Gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındı

Son günlerde Muhammet Yakut yayınlarıyla dikkat çeken gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındığını duyurdu

Gazeteci Serdar Akinan, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu. Akinan, bir video paylaşarak "Gözaltına alınıyorum. Ayvacık ilçe emniyete götürülüyorum” dedi.

Serdar Akinan, bir süredir Youtube’da “Delilerin Delisi” isimli kanalda video yayınlamaya başlayan Muhammet Yakut ile röportaj yapmış, iddialarını yorumlamaya başlamıştı.

SERDAR AKİNAN KİMDİR?

Serdar Akinan (d. 1968, İstanbul), Türk gazeteci, yazar ve televizyoncu.

1987'de Milliyet Gazetesi'nde daha 17 yaşında gazeteciliğe başladı. Cumhuriyet Gazetesi'nde çalıştı. İlk özel televizyon Star'da televizyon haberciliğine adım attı. 1992 yılında görüntülü haber dalında iki ayrı birincilik ödülü aldı.32. Gün'ün görsel yönetmenlik, muhabirlik, kameramanlık yaptı. Daha sonra ABD'ye gitti. Star TV'nin Washington temsilcisi oldu. Türkiye'ye döndüğünde ilk olarak Number One TV'nin başında görev aldı. Haber kanalları CNN Türk, NTV ve Habertürk'ün kuruluşlarında kanalların başındaydı. SkyTurk kanalının kuruluşunda rol aldıktan sonra bu kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı ve Nihat Genç ile program sundu. Akşam gazetesinde köşe yazarıydı. İşten çıkarıldıktan sonra Vagus.tv adında bir haber portalı açtı. Bir süre ara veren Akinan daha sonra KRT'ye danışmanlık yaptı. Cadde TV Genel Yayın Yönetmenliği'nden ayrılan Akinan YouTube kanalında bağımsız olarak haber ve yayınlar yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler