Gülben Ergen'den Ankaralı Turgut'a ziyaret

Gülben Ergen'den Ankaralı Turgut'a ziyaret

Türk halk müziğinin önemli isimlerinden Ankaralı Turgut, bir süredir kanserle mücadele ediyor. Son dönemde sağlığı hızla kötüleşen ve 1.5 ayda 13 kilo veren türkücü, ekonomik sebeplerle akıllı ilaç tedavisine başlayamadığını belirtti.

Gülben Ergen, Ankaralı Turgut'u ziyaret etti

Gülben Ergen, Ankaralı Turgut'un bu zorlu döneminde yanına gitti. Turgut Karataş’ın kızının evine taşındığını öğrenen Ergen, sanatçının son durumunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Ergen, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Ankaralı Turgut'un yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti. Ergen, şunları söyledi:

"Ankaralı Turgut yalnız değil. Tüm yapımcıların ve televizyon programlarının ilgi gösterdiği değerli sanatçımız, bu hastalık nedeniyle zor günler geçiriyor. Akıllı ilaç tedavisine ulaşamaması kendisini daha da yormuş. Kızının evinde moral bulmaya çalışan Turgut'un bu hali bizi derinden etkiledi. Sözleri, besteleri ve enerjisi böyle bir durumu kesinlikle hak etmiyor. Yanında olduğumu ve destek çağrımı tüm meslektaşlarıma, müzik birliklerine ve iyi insanlara iletmek istiyorum. Hep birlikte Ankaralı Turgut’a destek olmalıyız."

Sanatçı için destek çağrısı yapan Ergen, hastalığın zorluklarına rağmen müzik kariyerinin hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler