Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Koç, Yengeç, Başak ve diğer burç yorumları

Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Koç, Yengeç, Başak ve diğer burç yorumları

28 Eylül'de para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi...

28 Eylül'de para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi. İşte 28 Eylül Çarşamba günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...

KOÇ: Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili her ikinizi de meşgul eden konu; sevindirici bir şekilde sonuçlanacak. Kendi iş çevrenizle ilgili gereksinimleri ertelemeniz en olmadık hataların kaçınılmaz hale gelmesine neden olabilir.

BOĞA: Gününüzü, istediğiniz şekilde gelişen ve oldukça hareketli anlara sahip bir süreç izleyecek. Bugün aile içi sorunlar olarak ortaya çıkabilen ve vahim olmayan bir gelişme arz eden durumu, abartma eğilimi içinde olmayın.

İKİZLER: Bugün iletişim içinde olduğunuz, yakın çevrenizle bağlantılı olmayan konularda gizemli ve tuhaf davranıyorsunuz. Sorun yaşadığınız ödemelerinizde yaptığınız kendinize yönelik öz eleştirilerinizin dozunu yükseltebiliyorsunuz.

YENGEÇ: Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Aynı kararlılık içinde olan bir yaşam düzeyi tutturmanın güçlüğünü göz önüne alırsanız, ön plana alacağınız tek şey var; o da hoşgörülü olmanız.

ASLAN: Sevdiğiniz insanla bir aradayken, her an fırtına kopacakmış gibi bir ruh durumu içinde olmanız sizin suçunuz. Yaşam tekdüzeliklerine karşı, kafanızda kurguladığınız değişimlerin özünde, kendi bireysel davranışlarınız var.

BAŞAK: İşinizde meydana gelebilecek kısa süreli takılmalar, sizi fazla meşgul etmeden sonuçlanacak. Sizin için hayat ekseninizde iyimser ve kötümser duygularınızı aynı oranda tutabilmeniz, kaçınılmaz bir yaşam gereksinimi haline geldi.

TERAZİ: Önem derecesi olarak ikinci plana atarak ertelediğiniz işlerinizi bir gözden geçirin. Çünkü bunlar, günlük aktivitelerinizin yoğun olduğu diğer günlerde unutulup gidiyor. Önemsiz görünen ayrıntılar sonradan pürüz yaratabilir.

AKREP: Mesleki yeteneğinizin verdiği güvenle, sosyal konularda da başarılı olmaktasınız. Bu konuda gerekli olan potansiyelin de yeterli seviyeye eriştiğinin farkındasınız. Size muhalefet olan kişilerin de yumuşayacağını göreceksiniz.

YAY: Maddi işlerinizle ilgili konularda göstereceğiniz hassasiyeti bir türlü regüle edemiyorsunuz. Birbiriyle ilişkili gelişen her bir adımın, atlamadan takipçisi olmalısınız. Aksi taktirde başkalarında hata aramaya başlıyorsunuz.

OĞLAK: Yanıtını alamadığınız konuda, boşa geçen her an sinir katsayınızı arttırıyor. Çevrenizde yardımlarını esirgemeyecek dostlarınız var. İçinize kapanarak, kendinize zarar veriyorsunuz. Panik yapmadan gelecek tepkileri gözleyin.

KOVA: Çevrenizde bazı kişilere karşı, soğukkanlı davranışlarınızla bir adım öne çıkıyorsunuz. Abartılmış yoğun ilişkilerin yarattığı bu tür ilkel ve düşmanca tavırlardan, bir sonraki davranış tarzının denklemini düşünüyorsunuz.

BALIK: Hayatınızı belirleyen sosyal olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Sonucunun direkt sizi etkileyeceği konularda detayları belirlerken, baskın taraf kendi kişiliğiniz olmalı. Hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz, dikkatli olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler